آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و مجلسی برای دو الی چهار نفر که با دو برابر کردن این مواد برای شش نفر هم نیز می توانید درست کنید
طرز تهیه کیک یخچالی برای ۲ نفر
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
شیر ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری
آرد سفید یک و نیم قاشق غذاخوری
دستور تهیه کیک یخچالی ساده:
1. ابتدا پودر کاکائو و آرد را الک می کنیم سپس آن ها را با یکدیگر مخلوط می کنیم.
2. شیر را به مواد اضافه کنید سپس شکر را درون ظرف بریزید و در آخر وانیل را اضافه کیند خوب هم بزنید تا خوب صاف شود. روی شعله قرار بدهید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده نشود.
3. بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش می کنیم و کره را به آن اضافه می کنیم تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید.
4. یک قالب مستطیلی شکل انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید.
5. ابتدا یک لایه بیسکویت، کف قالب بچینید و موادی که آماده کرده اید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و این کار را تا چندین لایه ادامه بدهید.
6. قالب به مدت 4 الی 5 ساعت درون یخچال قرار می دهیم. بعد از خارج کردن آن از یخچال برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات تهیه کیک یخچالی:
· برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل استفاده کنید.
· در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.
· می توانید کیک یخچالی را در میان وعده میل کنید.
طرز تهیه کیک یخچالی برای ۲ نفر
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
شیر ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری
آرد سفید یک و نیم قاشق غذاخوری
دستور تهیه کیک یخچالی ساده:
1. ابتدا پودر کاکائو و آرد را الک می کنیم سپس آن ها را با یکدیگر مخلوط می کنیم.
2. شیر را به مواد اضافه کنید سپس شکر را درون ظرف بریزید و در آخر وانیل را اضافه کیند خوب هم بزنید تا خوب صاف شود. روی شعله قرار بدهید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده نشود.
3. بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش می کنیم و کره را به آن اضافه می کنیم تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید.
4. یک قالب مستطیلی شکل انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید.
5. ابتدا یک لایه بیسکویت، کف قالب بچینید و موادی که آماده کرده اید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و این کار را تا چندین لایه ادامه بدهید.
6. قالب به مدت 4 الی 5 ساعت درون یخچال قرار می دهیم. بعد از خارج کردن آن از یخچال برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات تهیه کیک یخچالی:
· برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل استفاده کنید.
· در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.
· می توانید کیک یخچالی را در میان وعده میل کنید.