طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپی برای ۱۰ ، ۱۵ ، ۲۰ و ۳۰ نفر

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه برای ده نفر که با دوبرابر کردن این مواد برای بیست الی سی نفر نیز میتوانید تهیه کنید

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و خوشمزه برای ۱۰ الی ۱۵ نفر
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی:
آرد4 پیمانه
شکر2 پمانه
روغن2 پیمانه
تخم مرغ6 عدد
پودر کاکائو4 قاشق غذا خوری
وانیل½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
شکلات خورد شده یا شکلات چیپسی6 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک شکلاتی ترد و خوشمزه:
ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل کاسه تمیزی ریخته و تا زمانیکه کمی از حالت لختگی خارج شود مخلوط می‌کنیم. حالا شکر و وانیل را به مواد افزوده و به مدت ۷ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کند.

در این مرحله پودر کاکائو را به روغن مایع افزوده و خوب مخلوط کنید و به مواد کرمی افزوده و دوباره مخلوط کنید.

حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه مرتبه الک می‌کنیم و مرتبه چهارم به تدریج روی مواد کیک الک کرده و خوب با لیسک مواد را به خورد هم می‌دهیم و در نهایت شکلات‌ها را به خمیر می‌افزاییم حالا مواد کیک شکلاتی ما آماده است.


داخل قالب مورد نظر را با روغن و یا کره خوب چرب کنید و سطح داخلی قالب را کاملاً آرد پاشی کنید حالا مواد کیک شکلاتی را داخل قالب ریخته قالب را بلند کرده و چند بار به آرامی روی میز کار می‌کوبیم تا مواد جابه جا شده و سطح مواد کاملاً صاف شود.

کیک را به مدت ۵۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد می‌گذاریم و تا ۴۵ دقیقه به هیچ عنوان درب فر را باز نمی‌کنیم بعد از گذشت این زمان با یک خلال چوبی کیک را تست می‌کنیم اگر پخته شده بود و چیزی به خلال چوبی نچسبید کیک را از فر خارج کرده و از داخل قالب خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کاملاً خنک شود. کیک شکلاتی ما آماده است می‌توانید نوش جان کنید و تا ۴ روز در ظرف در بسته نگهداری کنید.

نکات و فوت و فن تهیه کیک شکلاتی:
اگر تمایل داشتید که کیک بیشتر تیره شود ۲ قاشق از آرد کم کرده و پودر کاکائو را جایگزین کنید.
نکته بسیار مهم در تهیه این کیک مخلوط کردن آن است که طبق زمان‌های داده شده مخلوط کنید کیک با کیفیت‌تری خواهید داشت.
این کیک را به محض خارج کردن از فر از قالب جدا کنید به دلیل آرد و روغنی که ته قالب زدیم کیک به راحتی از قالب جدا می‌شود فقط کافیست دور قالب را با یک چاقو شل کرده و کیک را روی توری مخصوص کیک برگردانید تا کاملاً خنک شود.
Û±Û°_Û°Ûµ_Û´Û¶_images.jpg


راز خوشمزگی کیک شکلاتی:
200 گرم خامه را روی حرارت بگذارید و گرم کنید حالا 150 گرم شکلات تخته‌ای خرد شده را به خامه بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا شکلات‌ها کاملاً حل شوند این ترکیب را زمانی که کیک خنک شد روی کیک بریزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

 

بالا