طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری خوشمزه و آسان

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
بانت کیک شکلاتی با مرکز پنیری خوشمزه !

🔴مواد لازم:
آرد 1 و 3/4 پیمانه یا 220 گرم
پودر کاکائو 3/4 پیماانه یا 65 گرم
شکر 1 و 3/4 پیمانه یا 350 گرم
جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 2 عدد
ماست 3/4 پیمانه
باترمیلک 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
آب جوش 1/2 پیمانه (یا 1/2 پیمانه قهوه)

🔴مواد لازم فیلینگ پنیری
پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده 300 گرم
یک عدد تخم مرغ
شکر 1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری

🔴طرز تهیه:
اول همه مواد را اندازه گیرری کنید و به دمای محیط برسانید.
برای این کیک به یک قالب بانت بزرگ با گنجایش حدود 12 لیوان نیاز داریم. قالب را خوب چرب کنید و بعد با الک داخل قالب پودر کاکائو بپاشید و اضافه آن را خارج کنید. یا اگر قالب شما جنس نچسب داره فقط چرب کنید. فر را هم روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
آرد را همراه پودر کاکائو و بیکینگ پوددر و جوش شیرین و نمک الک کنید و با شکر مخلوط کنید. در کاسه همزن تخم مرغ ها، روغن، ماست و باترمیلک و وانیل را با همزن مخلوط کنید. بعد مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید و در آخر آب جوش یا قهوه را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید ولی زیاد از حد هم نزنید.
برای فیلینگ پنیری: اول پنیر خامه ای را دو دقیقه با همزن بزنید بعد بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

نیمی از مواد کیک شکلاتی را داخل قالب بریزید . بعد مواد پنیری را داخل قالب بریزید. مواد پنیری کمی سفت هست پس با کمک دو قاشق مواد را بریزید و مراقب باشید با دیواره خارجی قالب تماس پیدا نکند و به سمت داخل قالب باشد. بعد بقیه مواد کیک شکلاتی را داخل قالب بریزید.
قالب را در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید. زمان پخت حدود 50 تا 60 دقیقه هست ولی با توجه با دمای فر شما ممکنه بیشتر هم طول بکشه پس بعد از 50 دقیقه یک عدد خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگه وقتی خارج کردید مواد کیک بهش چسبیده بود اجازه بدید باز هم بپزه.
وقتی قالب را از فر خارج کردید اقلا نیم ساعت صبر کنید تا از داغی بیافته بعد کیک را از قالب خارج کنید .

IMG_20231128_112421_197.jpg
 

شاپرک خواب رفته

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
پنیر خامه ای رو باید بزاریم داخل آب یخ دو ساعت بمونه
مدام آبش رو عوض کنیم تا شل نشه
بعد از دوساعت داخل دستمال بذاریم تا آب اضافی خارج بشه
حالا میتونیم داخل کیک وشیرینی ها ازش استفاده کنیم
 
استارتر
استارتر
Choi mary

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
پنیر خامه ای رو باید بزاریم داخل آب یخ دو ساعت بمونه
مدام آبش رو عوض کنیم تا شل نشه
بعد از دوساعت داخل دستمال بذاریم تا آب اضافی خارج بشه
حالا میتونیم داخل کیک وشیرینی ها ازش استفاده کنیم
ممنون 🤍💚
 

بالا