طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه برای ۴ ، ۸ ، ۱۰ و ۱۲ نفر

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و عالی برای ده نفر که با نصف کردن این مواد میتوانید برای چهار پنج شش نفر نیز تهیه کنید
دوستان من این دستور رو چندین بار در قابلمه درست کردم .عطر و طعم خوبی داره .
کیک بدون فر


مواد لازم
45 تا 50 دقیقه
10 نفر
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه ماست
1/2 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه آرد
1/2 ق چای خوری وانیل
2 ق مرباخوری بیکینگ پودر - که من 2 ق چای خوری پر استفاده کردم
2 عدد سیب زرد
دارچین هم به میزان لازم
مراحل تهیه


مرحله 1
سه عدد تخم مرغ را بانصف ق چای خوری وانیل و یک پیمانه شکر با همزن دستی زدم تا رنگش روشن بشه و یکم حجیم تقریبا چهار دقیقه زدم.



مرحله 2
بعد بهش نصف پیمانه ماست و نصف پیمانه روغن مایع اضافه کردم.ودرحد مخلوط شدن زدم.



مرحله 3
در آخر دو پیمانه آرد و دو ق مرباخوری بیکینگ پودر که سه بار الک کرده بودم بهش اضافه کردم.من بشخصه برای احتیاط دو تا ق چ خوری ریختم بکینگ پودر


مرحله 4
بعد مخلوط کردن دو عدد سیب زرد رو به ورقه های نازک برش دادم پوست سیب رو هم گرفتم.


مرحله 5
در تابه دوطرفه یا قابلمه میتونید پخت کنید. درصورت استفاده از تابه دو طرفه لاستیک دورش را بردارید.و کفش رو کاغذروغنی بذارید و بعد همه جا رو چرب کنیدو شعله پخش کن میذاریم وباشعله متوسط گاز میذاریم پخت بشه


مرحله 6
من از قابلمه کیک پز استفاده کردم کف اون روغن و بعد آردپاشی کردم هم کف هم دیواره.



مرحله 7
بعد نصف ازمواد رو ریختم در قالب بعد برش های سیب رو چیدم و دارچین پاشیدم بعد دوباره مواد باقیمانده رو ریختم دوباره سیب و پودر دارچین.معمولا پخت کیک های من در قابلمه بین 45 تا 50 میذارم پخت شه.

مرحله 8
بجای ماست میتوانید شیر استفاده کنید.با همزن یا بدون همزن این کیک رو پخت کنید.
مرحله 9
در فر هم با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه.
مرحله 10
من همیشه مواد کیک رو دو ساعت زودتر میذارم بیرون یخچال.


۱۱_۵۶_۳۵_طرز-تهیه-و-دستور-پخت-کیک-سیب-تابه-ای-4.jpg
 

بالا