طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه و مجلسی برای ۱۰ ، ۱۵ ، ۲۰ و ۳۰ نفر

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه کیک دو رنگ زیبا و مجلسی و خوشمزه برای ده الی پانزده نفر که با دو برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست الی سی نفر نیز تهیه کنید

طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه و مجلسی برای ده الی پانزده نفر
مواد لازم کیک زبرا
پودر کاکائو: 4 و نیم قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق غذا خوری
وانیل: یک و نیم قاشق چای خوری
ماست‏ (یا شیر): یک و نیم لیوان
آرد سفید: 3 لیوان
روغن: ¾ لیوان
شکر: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: 6 عدد
طرز تهیه کیک زبرا (دو رنگ):
درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه. سپس روغن و ماست (یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.

آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بیکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.

مایه این کیک نه شله نه سفته. وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.

بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.


و نیم قاشق غذا خوری پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید و 4 و نیم قاشق غذا خوری آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملاً مخلوط بشند. مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.

اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه می‌کنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین‌تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت.

کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید 8 قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای 8 قاشق غذاخوری مثلاً از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه‌ی هم اندازه استفاده کنید.

بدون تکون دادن قالب 8 قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید. مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه‌های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.

اصلاً لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه. مقدار کیک نباید از ۳/۴ (سه چهارم) قالب بیشتر باشد.


بعد از اینکه همه‌ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.

به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس. یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه.

می‌توانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل‌های جالبی پس از پخت داشته باشید.

قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده‌اید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید.

میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.


دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید.

بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.

کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.
Û±Û°_Û²Û¸_Û´Û¶_images.jpg

نکات و فوت و فن‌های مهم دستور کیک زبرا
اگر می خواهید کیک شما کرمی رنگ شود از کاکائو کمتری استفاده کنید.
اگر خواستید که کیک شما خیلی راه راه شود به جای ملاقه می‌توانید از قاشق استفاده کنید و کم کم مواد را داخل قالب بریزید.
به جای پودر کاکائو می‌توانید از رنگ‌های خوراکی استفاده کنید تا یک کیک رنگی داشته باشید.
بعد از ریختن مواد داخل قالب مواظب باشید که قالب را تکان ندهید چون شکل مواد بهم می‌ریزد.
قبل از قرار دادن کیک داخل فر، فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
تا 30 یا 40 دقیقه بعد از قرار دادن کیک داخل فر، در فر را باز نکنید.
برای تست پخت کیک می‌توانید یک خلال دندان را داخل کیک کنید که اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است.​
 

بالا