طرز تهیه کیک رسپی شکلاتی، کیک مخصوص خامه کشی

  • شروع کننده موضوع övmek
  • تاریخ شروع
وضعیت
این موضوع قفل شده است

övmek

Guest
طرز تهیه کیک رسپی شکلاتی
4عدد زرده تخم مرغ
110گرم شکر
120میلی لیتر روغن
85میلی لیتر اب
170گرم ارد
35گرم پودر کاکائو
1قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کمی نمک
زرده تخم مرغ و شکر رو باهم هم میزنیم
تا کرم رنگ و کش دار بشه
بعد روغن و اب رو بهش اضافه میکنیم
ارد و پودر کاکائو و بگینگ پودر رو باهم الک میکنم
و به مخلوطمون اضافه میکنیم
کمی نمک رو هم بهش اضافه میکنیم

6عدد سفیده تخم مرغ
100گرم شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل

خب تو یه ظرف جدا سفیده تخم مرغ رو بریزید با همزن هم بزنید
یه نکته برای درست کردن خامه، همزنتون حتما باید برقی باشه
تا کاملا پف کنه بعد شکر و وانیل رو یواش یواش بهش اضافه کنید
وقتی خامتون حاضر شد
با بقیه مواداول تون اضافه کنید
و خب مخلوط کنید
بعد تو قالب مورد نظرتون بریزید و تو فر180درجه بزارید.
یه نکته خیلی مهم راجب نمک، نمک تون خیلی باید کم باشه تا به مزه ی کیکتون اسیبی نزنه
این کیک مخصوص خامه کشی هست♥?

نوش جان
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا