طرز تهیه کیک بیسکوییت خوشمزه به روش ترکيه ای

Choi mary

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم برای کرم:
5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی معادل 1 لیتر )
5 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ

1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم همان پودر خامه است لوازم قنادی فروشی ها دارند)
نصف استکان شیر (معادل یک چهارم لیوان دسته دار)
میتوانید به جای کرم شانتی از خامه صبحانه استفاده کنید

2 پاکت بیسکوییت پتی بور (هر پاکت 175 گرم)

1 لیوان شیر برای خیس کردن بیسکوییت

برای گاناش: 200 میلی خامه صبحانه و 80 گرم شکلات سفید

طرز تهیه:
برای کرم شیر ، آرد ، نشاسته ، شکر و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق بذارید با حرارت متوسط تا وقتی که علیظ شود مدام هم زده بپزید. سپس روی کرم سلفون بکشید طوریکه سلفون با سطح کرم در تماس باشد و در یخچال بذارید سرد شود. سپس کرم شانتی و شیر را اضافه کنید و تا وقتی که صاف و یکدست شود هم بزنید(اگر کرم شانتی ندارید خامه صبحانه اضافه کنید و شیر را در صورت نیاز و به اندازه ای بریزید که قوام کرم مثل فیلم باشد ممکن است اصلا شیر نیاز نداشته باشد) سپس بیسکوییت ها را داخل قالب 30 سانتی بچینید با شیر خیس کنید و کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید. این مراحل را تا تمام شدن بیسکوییت و کرم ادامه دهید. برای روی کیک خامه را گرم کنید (نجوشد) و 80 گرم شکلات سفید را داخل خامه ریخته هم بزنید تا شکلات آب شود. گاناش را روی کیک بریزید و صاف کنید و 20_15 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس برش بزنید و به دلخواه خودتان تزیین کنید. نوش جان
IMG_20231207_091927_083.jpg
 

بالا