آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و عالی برای چهار نفر که با دو برابر کردن این مواد میتوانید برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید
مراحل تهیه
مرحله 1
مایه کیک رو آماده می کنیم.
فر رو با دمای ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم بشه.
داخل قالب لوف، کاغذ روغنی میذاریم و چربش می کنیم.
مایه کیک رو میریزیم توش و چندبار قالب رو به سطح کار میزنیم تا حبابی داخل کیک نمونه. بعد از پخت کیک، صبر می کنیم تا کاملا خنک بشه.
مرحله 2
بستنی رو از فریزر درمیاریم و میذاریم چند دقیقه بمونه تا کمی نرم بشه.
حواستون باشه بستنی کاملا آب نشه. تو این چند دقیقه، روی کیک برش میزنیم و یک لایه ازش درمیاریم.
سعی کنید سالم درش بیارید چون لازمش داریم. حالا داخل این برش رو خالی میکنیم تا کیک مثل کاسه، گود بشه.
مرحله 3
بستنی رو داخل این حفره میریزیم.
میتونید میوه یامغزیجات هم بریزید.
با قاشق بستنی رو صاف میکنیم و لایه رویی کیک رو میذاریم روش. کیک بستنی رو میذاریم توی کیسه فریزر و می بندیمش که هوا نخوره.
مرحله 4
کیک رو چند ساعت داخل فریزر میذاریم. ❄
بعد، از فریزر خارج کرده و با شکلات ذوب شدهیاگاناش، ترافل و... تزئینش میکنیم. ۲۰ دقیقه قبل از مصرف، از فریزر درش بیارید تا کیک نرم بشه.
گاناش رژیمی (بدون شکر و شکلات)
مرحله 5
نکته:
میتونید کیک رو تو قالب گرد یا هر قالب دیگه ای بپزید.
میتونید برعکس من، کیک رو وانیلی و بستنی رو شکلاتی بذارید یا هر طعم دیگه ای که دوست دارید. اینکه میبینید #کیک_بستنی من شکل بستنیش وصلهٔ ناجوره ، به خاطر اینه که یادم رفت قسمتهای اضافه تیکه بالایی کیک رو برش بزنم. شما ازم درس عبرت بگیرید.
مرحله 6
اگه براتون مفید بود لطفا صلواتی برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان بفرستید
مراحل تهیه
مرحله 1
مایه کیک رو آماده می کنیم.
فر رو با دمای ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم بشه.
داخل قالب لوف، کاغذ روغنی میذاریم و چربش می کنیم.
مایه کیک رو میریزیم توش و چندبار قالب رو به سطح کار میزنیم تا حبابی داخل کیک نمونه. بعد از پخت کیک، صبر می کنیم تا کاملا خنک بشه.
مرحله 2
بستنی رو از فریزر درمیاریم و میذاریم چند دقیقه بمونه تا کمی نرم بشه.
حواستون باشه بستنی کاملا آب نشه. تو این چند دقیقه، روی کیک برش میزنیم و یک لایه ازش درمیاریم.
سعی کنید سالم درش بیارید چون لازمش داریم. حالا داخل این برش رو خالی میکنیم تا کیک مثل کاسه، گود بشه.
مرحله 3
بستنی رو داخل این حفره میریزیم.
میتونید میوه یامغزیجات هم بریزید.
با قاشق بستنی رو صاف میکنیم و لایه رویی کیک رو میذاریم روش. کیک بستنی رو میذاریم توی کیسه فریزر و می بندیمش که هوا نخوره.
مرحله 4
کیک رو چند ساعت داخل فریزر میذاریم. ❄
بعد، از فریزر خارج کرده و با شکلات ذوب شدهیاگاناش، ترافل و... تزئینش میکنیم. ۲۰ دقیقه قبل از مصرف، از فریزر درش بیارید تا کیک نرم بشه.
گاناش رژیمی (بدون شکر و شکلات)
مرحله 5
نکته:
میتونید کیک رو تو قالب گرد یا هر قالب دیگه ای بپزید.
میتونید برعکس من، کیک رو وانیلی و بستنی رو شکلاتی بذارید یا هر طعم دیگه ای که دوست دارید. اینکه میبینید #کیک_بستنی من شکل بستنیش وصلهٔ ناجوره ، به خاطر اینه که یادم رفت قسمتهای اضافه تیکه بالایی کیک رو برش بزنم. شما ازم درس عبرت بگیرید.
مرحله 6
اگه براتون مفید بود لطفا صلواتی برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان بفرستید