طرز تهیه کیک باقلوا خوشمزه و مجلسی برای ۱۰ ، ۲۰ و ۳۰ نفر

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه کیک باقلوا خوشمزه به روش قنادی ها برای ده نفر که با دو برابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم
۱ ساعت
۱۰ نفر
2 لیوان آرد
1 لیوان شکر
1 لیوان ماست(شیرین) یا شیر
1 لیوان روغن
4 عدد تخم مرغ
ق چ هل (پودر شده)1/4
2 ق چ بیکینگ پودر
پودر پسته یا نارگیل به میزان دلخواه (برای تزئین)
مواد لازم شربت
1 لیوان آب
1 لیوان شکر
1/4 لیوان گلاب
1 ق غ زعفران دم کرده
1/4 ق چ هل (پودر شده)
مراحل تهیه
مرحله 1
روغن و شکر رو مخلوط کنید تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید(هر تخم مرغی که اضافه میکنید حدود ۲ دقیقه بزنید تا کف کند)
مرحله 2
پودر هل،ماست (شیرین) را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید
آرد را ۳ بار الک کنید به همراه بیکینگ پودر به مایع اضافه کنید و به‌ آرامی مخلوط کنید تا همه ی مواد یکدست شود
مرحله 3
مایع کیک را در قالب از قبل چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید * این مدت زمان به دما و قدرت فر و نوع و کیفیت آرد شما بستگی دارد. شاید بیشتر از ۲۰ دقیقه برای پخت کیک زمان لازم باشد. بعد از ۲۰ دقیقه نوک خلال دندان یا چنگال را در کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است و باید گریل را چند دقیقه روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود. اما اگر تمیز بیرون نیامد ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا کیک بپزد
مرحله 4
شربت کیک
آب،شکر،زعفران را به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا جوش بیاد پودر هل را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید در نهایت هم گلاب را اضافه کنید
مرحله 5
وقتی کیک و شربت کاملا سرد شدند
بعد از برش کیک شربت را روی کیک بریزید تا به خورد کیک برود و با پودر پسته یا پودر نارگیل...تزئین کنید
کیک ما آماده سرو است
نوش جان

Û±Û²_Û´Û²_Û³Û¹_cake-baghlava.jpg

نکات مهم برای تهیه کیک باقلوا
زمانی که شربت را خاموش کردی 2 الی 3 دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس روی کیک بریزید.
بعد از ریختن شربت بر روی کیک یک ربع اجازه بدهید تا شربت جذب کیک شود و بعد از ظرف آن خارج کنید.
حتما تخم مرغ را با وانیل و شکر به خوبی هم بزنید تا کف کند تا کیک شما بافت اسفنجی یدا کند.​
 

بالا