مژده

Guest
طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی با توستر
  1. 2 پیمانه آرد سفید قنادی
  2. 1 پیمانه شکر
  3. نصف پیمانه روغن مایع
  4. 1 پیمانه شیر ولرم
  5. 2 عدد تخم مرغ
  6. 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  7. نصف قاشق چایخوری وانیل
  8. نصف قاشق غذاخوری گلاب



  • تخم مرغ هارو از سفیده جدا کرده و زرده تخم مرغ و شکرو وانیل را انقدر هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جدا بقدری هم میزنیم تا کامل پف کنه و کنار میزاریم


  • روغن و شیر را به شکرو زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم کمی که مخلوط شد آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و اضافه میکنیم، گلاب را اضافه کرده و از یک طرف هم میزنیم


  • در آخر سفیده تخم مرغ را میریزیم و با لیسک هم میزنیم تا کامل مخلوط بشن، کف قالب را چرب کرده و موادمان را در قالب میریزیم، چون داخل توستر میپزیم نیازی نیست مثل فر از قبل روشنش کنیم تا گرم بشه، پس وقتی موادمون رو در قالب ریختیم به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه تو توستر میزاریم ده دقیقه آخر هم فقط المنت بالارو روشن کنین تا گریل بشه،


 

صنم

Guest
طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی با توستر
  1. 2 پیمانه آرد سفید قنادی
  2. 1 پیمانه شکر
  3. نصف پیمانه روغن مایع
  4. 1 پیمانه شیر ولرم
  5. 2 عدد تخم مرغ
  6. 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  7. نصف قاشق چایخوری وانیل
  8. نصف قاشق غذاخوری گلاب



  • تخم مرغ هارو از سفیده جدا کرده و زرده تخم مرغ و شکرو وانیل را انقدر هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جدا بقدری هم میزنیم تا کامل پف کنه و کنار میزاریم


  • روغن و شیر را به شکرو زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم کمی که مخلوط شد آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و اضافه میکنیم، گلاب را اضافه کرده و از یک طرف هم میزنیم


  • در آخر سفیده تخم مرغ را میریزیم و با لیسک هم میزنیم تا کامل مخلوط بشن، کف قالب را چرب کرده و موادمان را در قالب میریزیم، چون داخل توستر میپزیم نیازی نیست مثل فر از قبل روشنش کنیم تا گرم بشه، پس وقتی موادمون رو در قالب ریختیم به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه تو توستر میزاریم ده دقیقه آخر هم فقط المنت بالارو روشن کنین تا گریل بشه،

مژده جون من استاد کیک پختنم????
 

بالا