طرز تهیه کیک آپساید داون با روشی آسان

  • شروع کننده موضوع مژده
  • تاریخ شروع

مژده

Guest
آموزش تهیه کیک خوشمزه و پرطرفدار آپساید داون در منزل

مواد لازم​


12نفر

  1. 270 گرم آردشیرینی
  2. 2 عددتخم مرغ درشت(وزنشون باپوست120 گرم باشه)
  3. 2 ق چ بکینگ پودر
  4. نصف ق چ جوش شیرین(حتمابزنید)
  5. 1/8 ق چ نمک
  6. نصف ق چ وانیل
  7. 120 گرم روغن مایع
  8. 150 گرم شکرقهوه ای(من نریختم)
  9. 150 گرم شکرسفید
  10. 450 گرم به پخته وپوره شده
  11. 1 عددبه خام برای کف قالب
  12. موادبرای کارامل
  13. 150 گرم شکرسفید
  14. 1 ق غ پُر خامه صبحانه
  15. 30 گرم کره
  16. 3 ق غ آب
  17. نصف ق چ آبلیمو

طرز تهیه کیک آپساید داون


پوره به رودرست کنید بگذارید سردبشه.
قالب ۲۵ سانت رو کاغذ روغنی قرار بدین.اگه کمربندی باشه برای خارج کردن کیک راحت ترین فقط اگه از سالم بودن قالب مطمئن نیستین باید قالبتون رو داخل یه سینی قرار بدین تا کارامل بیرون نریزه.
اول کارامل رودرست کنید در تابه ای شکر سفید،آب و آبلیمو بریزید و روی حرارت اجازه بدین تا بجوشه، شکر ذوب و کاراملی بشه.اصلااز قاشق استفاده نکنید فقط هر از گاهی تابه رو تکون بدین وقتی به رنگ مورد نظر رسید خامه رو اضافه کنید و باقاشق چوبی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارین و کره

و کره اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.پوست به رو جدا کرده هسته رو بیرون بیارین و برش بزنید نه خیلی نازک و نه ضخیم.نصفی از کارامل داغ روکف قالب بریزین.به روکنارهم کف قالب بچینید و بقیه کارامل روی به بریزین.
کارامل سردبشه سفت میشه وخوب نمیشه پخشش کرد پس سرعت عمل داشته باشید.
تخم مرغ،وانیل،شکرهاروبا همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کِرِم مانند بشه.روغن و پوره بِه رو اضافه کنید و مجددا بزنید تا کاملا یکدست بشن.


  • بعد آرد،بیکینگ پودر و جوش شیرین ونمک که دوبار با هم الک شده در دو مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر کیک که کمی سفته روی به وکارامل بریزیدودرفر از قبلبگرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۴۰-۵۰ دقیقه قرار دهید.پس از این مدت با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک آماده است.
    ?برای تهیه پوره بِه تقریبا ۵۰۰ گرم بِه بدون هسته رو بپزید آبش که کشیده شد پوره کرده و به اندازه مورد نیاز مصرف کنید.
    ?من شکرقهوه ای نداشتم 200گرم شکر سفیدوریختم.
    ?من طبق معمول همیشه بدون فر بافردستسازپختم

    #فر_دستساز_خونگی ? یه قابلمه میذارم روگاز یه پایه فلزی میذارم توی قابلمه گازو روشن میکنم در قابلمه رو میذارم تا داغ بشه مثل گرم کردن فر. بعد میرم سراغ درست کردن موادکیک ومواد کیکمو توی قالب یا قابلمه یا هر چیزی که در مقابل گرما و داغی مقاوم باشه میریزم و میذارم روی اون پایه فلزی توی قابلمه روگاز دمکنی میذارم وتا یک ساعت با حرارت ملایم روبه بالا میذارم کیکم درست بشه برای شیرینی هم همینکارو میکنم فقط تایم پخت شیرینی کمه و برخلاف کیک که پفش میخوابه میتونم در قابلمه رو بردارم وشیرینیها رو چک کنم...

  • منبع:کوکپد cookpad
 

بور چشم سبز

Guest
وای ننه جان ??? افررررین #کدبانو ♥️♥️اخ ننه جان??‍♀️?? چه شکلی داره از کجاش بگم?
ایول مرسی???
 

ترانه پاییزی

Guest
وای چقد همتون هنرمندین. منم واسه تولدم که چند ماه پیش بود برای اولین بار کیک پختم
Screenshot_۲۰۲۰۱۰۲۴_۱۸۵۱۱۵.jpg
 

ترانه پاییزی

Guest
آموزش تهیه کیک خوشمزه و پرطرفدار آپساید داون در منزل

مواد لازم​


12نفر

  1. 270 گرم آردشیرینی
  2. 2 عددتخم مرغ درشت(وزنشون باپوست120 گرم باشه)
  3. 2 ق چ بکینگ پودر
  4. نصف ق چ جوش شیرین(حتمابزنید)
  5. 1/8 ق چ نمک
  6. نصف ق چ وانیل
  7. 120 گرم روغن مایع
  8. 150 گرم شکرقهوه ای(من نریختم)
  9. 150 گرم شکرسفید
  10. 450 گرم به پخته وپوره شده
  11. 1 عددبه خام برای کف قالب
  12. موادبرای کارامل
  13. 150 گرم شکرسفید
  14. 1 ق غ پُر خامه صبحانه
  15. 30 گرم کره
  16. 3 ق غ آب
  17. نصف ق چ آبلیمو

مشاهده پیوست 1957

پوره به رودرست کنید بگذارید سردبشه.
قالب ۲۵ سانت رو کاغذ روغنی قرار بدین.اگه کمربندی باشه برای خارج کردن کیک راحت ترین فقط اگه از سالم بودن قالب مطمئن نیستین باید قالبتون رو داخل یه سینی قرار بدین تا کارامل بیرون نریزه.
اول کارامل رودرست کنید در تابه ای شکر سفید،آب و آبلیمو بریزید و روی حرارت اجازه بدین تا بجوشه، شکر ذوب و کاراملی بشه.اصلااز قاشق استفاده نکنید فقط هر از گاهی تابه رو تکون بدین وقتی به رنگ مورد نظر رسید خامه رو اضافه کنید و باقاشق چوبی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارین و کره

و کره اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.پوست به رو جدا کرده هسته رو بیرون بیارین و برش بزنید نه خیلی نازک و نه ضخیم.نصفی از کارامل داغ روکف قالب بریزین.به روکنارهم کف قالب بچینید و بقیه کارامل روی به بریزین.
کارامل سردبشه سفت میشه وخوب نمیشه پخشش کرد پس سرعت عمل داشته باشید.
تخم مرغ،وانیل،شکرهاروبا همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کِرِم مانند بشه.روغن و پوره بِه رو اضافه کنید و مجددا بزنید تا کاملا یکدست بشن.


  • بعد آرد،بیکینگ پودر و جوش شیرین ونمک که دوبار با هم الک شده در دو مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر کیک که کمی سفته روی به وکارامل بریزیدودرفر از قبلبگرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۴۰-۵۰ دقیقه قرار دهید.پس از این مدت با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک آماده است.
    ?برای تهیه پوره بِه تقریبا ۵۰۰ گرم بِه بدون هسته رو بپزید آبش که کشیده شد پوره کرده و به اندازه مورد نیاز مصرف کنید.
    ?من شکرقهوه ای نداشتم 200گرم شکر سفیدوریختم.
    ?من طبق معمول همیشه بدون فر بافردستسازپختم

    #فر_دستساز_خونگی ? یه قابلمه میذارم روگاز یه پایه فلزی میذارم توی قابلمه گازو روشن میکنم در قابلمه رو میذارم تا داغ بشه مثل گرم کردن فر. بعد میرم سراغ درست کردن موادکیک ومواد کیکمو توی قالب یا قابلمه یا هر چیزی که در مقابل گرما و داغی مقاوم باشه میریزم و میذارم روی اون پایه فلزی توی قابلمه روگاز دمکنی میذارم وتا یک ساعت با حرارت ملایم روبه بالا میذارم کیکم درست بشه برای شیرینی هم همینکارو میکنم فقط تایم پخت شیرینی کمه و برخلاف کیک که پفش میخوابه میتونم در قابلمه رو بردارم وشیرینیها رو چک کنم...

  • منبع:کوکپد cookpad
چه اسم باحالی داره دمت گرم
طعمش چجوریه؟
 

دختر جذاب

Guest
وای چقد همه تون کدبانو هستین???من ۱۶ سالگی تازه یاد گرفته بودم زیر گاز رو خاموش کنم?
 

Choi mary

Guest
مواد نسبت به بقیه کیکها زیاده
طعمش هم مثل قیافه اش خوبه؟
بپزم؟
 

بالا