مژده
Guest
آموزش تهیه کیک خوشمزه و پرطرفدار آپساید داون در منزل
12نفر
پوره به رودرست کنید بگذارید سردبشه.
قالب ۲۵ سانت رو کاغذ روغنی قرار بدین.اگه کمربندی باشه برای خارج کردن کیک راحت ترین فقط اگه از سالم بودن قالب مطمئن نیستین باید قالبتون رو داخل یه سینی قرار بدین تا کارامل بیرون نریزه.
اول کارامل رودرست کنید در تابه ای شکر سفید،آب و آبلیمو بریزید و روی حرارت اجازه بدین تا بجوشه، شکر ذوب و کاراملی بشه.اصلااز قاشق استفاده نکنید فقط هر از گاهی تابه رو تکون بدین وقتی به رنگ مورد نظر رسید خامه رو اضافه کنید و باقاشق چوبی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارین و کره
و کره اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.پوست به رو جدا کرده هسته رو بیرون بیارین و برش بزنید نه خیلی نازک و نه ضخیم.نصفی از کارامل داغ روکف قالب بریزین.به روکنارهم کف قالب بچینید و بقیه کارامل روی به بریزین.
کارامل سردبشه سفت میشه وخوب نمیشه پخشش کرد پس سرعت عمل داشته باشید.
تخم مرغ،وانیل،شکرهاروبا همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کِرِم مانند بشه.روغن و پوره بِه رو اضافه کنید و مجددا بزنید تا کاملا یکدست بشن.
مواد لازم
12نفر
- 270 گرم آردشیرینی
- 2 عددتخم مرغ درشت(وزنشون باپوست120 گرم باشه)
- 2 ق چ بکینگ پودر
- نصف ق چ جوش شیرین(حتمابزنید)
- 1/8 ق چ نمک
- نصف ق چ وانیل
- 120 گرم روغن مایع
- 150 گرم شکرقهوه ای(من نریختم)
- 150 گرم شکرسفید
- 450 گرم به پخته وپوره شده
- 1 عددبه خام برای کف قالب
- موادبرای کارامل
- 150 گرم شکرسفید
- 1 ق غ پُر خامه صبحانه
- 30 گرم کره
- 3 ق غ آب
- نصف ق چ آبلیمو
پوره به رودرست کنید بگذارید سردبشه.
قالب ۲۵ سانت رو کاغذ روغنی قرار بدین.اگه کمربندی باشه برای خارج کردن کیک راحت ترین فقط اگه از سالم بودن قالب مطمئن نیستین باید قالبتون رو داخل یه سینی قرار بدین تا کارامل بیرون نریزه.
اول کارامل رودرست کنید در تابه ای شکر سفید،آب و آبلیمو بریزید و روی حرارت اجازه بدین تا بجوشه، شکر ذوب و کاراملی بشه.اصلااز قاشق استفاده نکنید فقط هر از گاهی تابه رو تکون بدین وقتی به رنگ مورد نظر رسید خامه رو اضافه کنید و باقاشق چوبی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارین و کره
و کره اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.پوست به رو جدا کرده هسته رو بیرون بیارین و برش بزنید نه خیلی نازک و نه ضخیم.نصفی از کارامل داغ روکف قالب بریزین.به روکنارهم کف قالب بچینید و بقیه کارامل روی به بریزین.
کارامل سردبشه سفت میشه وخوب نمیشه پخشش کرد پس سرعت عمل داشته باشید.
تخم مرغ،وانیل،شکرهاروبا همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کِرِم مانند بشه.روغن و پوره بِه رو اضافه کنید و مجددا بزنید تا کاملا یکدست بشن.
- بعد آرد،بیکینگ پودر و جوش شیرین ونمک که دوبار با هم الک شده در دو مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر کیک که کمی سفته روی به وکارامل بریزیدودرفر از قبلبگرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۴۰-۵۰ دقیقه قرار دهید.پس از این مدت با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک آماده است.
?برای تهیه پوره بِه تقریبا ۵۰۰ گرم بِه بدون هسته رو بپزید آبش که کشیده شد پوره کرده و به اندازه مورد نیاز مصرف کنید.
?من شکرقهوه ای نداشتم 200گرم شکر سفیدوریختم.
?من طبق معمول همیشه بدون فر بافردستسازپختم
#فر_دستساز_خونگی ? یه قابلمه میذارم روگاز یه پایه فلزی میذارم توی قابلمه گازو روشن میکنم در قابلمه رو میذارم تا داغ بشه مثل گرم کردن فر. بعد میرم سراغ درست کردن موادکیک ومواد کیکمو توی قالب یا قابلمه یا هر چیزی که در مقابل گرما و داغی مقاوم باشه میریزم و میذارم روی اون پایه فلزی توی قابلمه روگاز دمکنی میذارم وتا یک ساعت با حرارت ملایم روبه بالا میذارم کیکم درست بشه برای شیرینی هم همینکارو میکنم فقط تایم پخت شیرینی کمه و برخلاف کیک که پفش میخوابه میتونم در قابلمه رو بردارم وشیرینیها رو چک کنم...
- منبع:کوکپد cookpad