طرز تهیه کوفته ارمنی خوش طعم و عالی

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم
کدبانو های عزیز امروز با طرز تهیه کوفته ارمنی در خدمت شما عزیزان هستیم. پختن این غذا بسیار آسان است و نیاز به مهارت چندانی ندارد.
شاید شما هم دوست داشته باشید در لیست غذاهای خود تنوع ایجاد کنید و از تکراری بودن لیست غذایی خود خسته شده باشید. امروز قصد داریم نوعی کوفته را به شما آموزش بدهیم تا در آشپزی خود تنوعی ایجاد کرده باشید. این غذا همچون کتلت عربی و فلافل لبنانی فوق العاده خوشمزه می باشد بنابراین پیشنهاد ما این است که حتما یکبار مزه این کوفته را امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه کوفته ارمنی را برای شما بیان خواهیم کرد.

کوفته ارمنی خوش طعم

مواد لازم​

  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره: به میزان لازم
  • سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
  • خلال بادام: ۵۰ گرم
  • کشمش بی هسته: ۶۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۷۵۰ گرم
  • روغن: به میزان کافی
  • آرد: به مقدار لازم
  • خلال بادام: ۵۰ گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه کوفته ارمنی فوق العاده خوش طعم​

برای درست کردن این غذا ابتدا باید سیب زمینی ها را داخل قابلمه ای که با آب پر کرده اید آبپز نمایید. منتظر بمانید تا پخته شود. پس از پخته شدن آن را را پوست بگیرید. با گوشتکوب سیب زمینی ها را کوبیده و له نمایید.

حال به سیب زمین های له شده گوشت چرخ کرده را نیز بیفزایید و به خوبی با هم ترکیب کنید. تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و هم بزنید. در ادامه تخکم مرغ هم زده را به مواد قبلی اضافه کنید. روی آن ها نمک بریزید و فلفل را نیز بیفزایید.
حال مواد را با دست به خوبی ورز داده تا جایی که بکدست شوند. مواد باید به شکل خمیری نرم شود. حال داخل تابه ای مقدار کمی کره را باز کنید و خلال بادام ها را داخل آن به تفت دهید. برای تفت خوردن ان ها ۱ دقیقه کافی می باشد. سپس بادام ها آن ها را به خمیر اضافه کنید.
در این مرحله کشمش ها را نیز به خمیر خود بیفزایید. حالا خمیر کوفته را به صورت توپک هایی در اندازه گردو شکل دهید. تابه ای آماده کرده و مقداری روغن داخل آن بریزید. کوفته ها را داخل آرد فرو برید و سپس در تابه سرخشان نمایید. پس از سرخ شدن غذای شما آماده است. نوش جان.
 

بالا