مجله خبری
Guest
آموزش و دستور تهیه کرامبل سیب با جو پرک، نحوه تهیه کرامبل سیب خانگی به روشی آسان و سریع برای 6 نفر
روی سیبها به میزانی که دوست دارید دسرتون شیرین باشه عسل بریزید و بعد دارچین رو اضافه کنید
بقیهی مواد رو در یک کاسه مخلوط کرده و روی سیبها بریزید و کامل پخش کنید
حالا ظرف رو در فر با حرارت ۱۷۰ به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید و در این مدت چک کنید که یهوقت نسوزه
حالا دسرتون آمادهست ، این دسر هم به صورت گرم و هم به صورت سرد (در یخچال بگذارید) خوشمزهست
من با بستنی سرو کردم و مقداری هم گردو روش ریختم
- 1/2 پیمانه آرد
- 1/2 پیمانه جو دوسر پرک
- 1/3 پیمانه شکر
- عسل به میزان دلخواه
- 1 قاشق غذاخوری دارچین
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 3 عدد سیب متوسط
- 1/3 پیمانه شیرین گندمک
- 100 گرم کره آب شده
روی سیبها به میزانی که دوست دارید دسرتون شیرین باشه عسل بریزید و بعد دارچین رو اضافه کنید
بقیهی مواد رو در یک کاسه مخلوط کرده و روی سیبها بریزید و کامل پخش کنید
حالا ظرف رو در فر با حرارت ۱۷۰ به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید و در این مدت چک کنید که یهوقت نسوزه
حالا دسرتون آمادهست ، این دسر هم به صورت گرم و هم به صورت سرد (در یخچال بگذارید) خوشمزهست
من با بستنی سرو کردم و مقداری هم گردو روش ریختم