طرز تهیه کرامبل سیب و دارچین

مجله خبری

Guest
آموزش و دستور تهیه کرامبل سیب با جو پرک، نحوه تهیه کرامبل سیب خانگی به روشی آسان و سریع برای 6 نفر

  1. 1/2 پیمانه آرد
  2. 1/2 پیمانه جو دوسر پرک
  3. 1/3 پیمانه شکر
  4. عسل به میزان دلخواه
  5. 1 قاشق غذاخوری دارچین
  6. 1 قاشق چایخوری وانیل
  7. 3 عدد سیب متوسط
  8. 1/3 پیمانه شیرین گندمک
  9. 100 گرم کره آب شده
سیبها رو پوست کنده و مکعبی خورد کنید و ته ظرفی که داخل فر گذاشته بشه بچینید

روی سیبها به میزانی که دوست دارید دسرتون شیرین باشه عسل بریزید و بعد دارچین رو اضافه کنید

بقیه‌ی مواد رو در یک کاسه مخلوط کرده و روی سیبها بریزید و کامل پخش کنید

حالا ظرف رو در فر با حرارت ۱۷۰ به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید و در این مدت چک کنید که یه‌وقت نسوزه

حالا دسرتون آماده‌ست ، این دسر هم به صورت گرم و هم به صورت سرد (در یخچال بگذارید) خوشمزه‌ست

من با بستنی سرو کردم و مقداری هم گردو روش ریختم

 

بالا