آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه و ترد
برای تهیه کتلت مرغ
سینه مرغ:۳۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد متوسط
آرد گندم:۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری:۱ قاشق غذاخوری
نمک:۲ قاشق چاییخوری
فلفلسیاه:۱ قاشق چاییخوری
زردچوبه:۱ قاشق چاییخوری
سیر:۲ حبه
تخم مرغ:۱ عدد
مراحل تهیه کتلت مرغ و گوشت به زبان ساده
1 مرحله اول
آماده کردن مایه کتلت گوشت
اول گوشت گوساله چرخ شده رو داخل یه ظرف بریزید. سیب زمینی و پیاز رنده شده رو به همراه آرد سوخاری و آرد گندم بهش اضافه کنید. حالا نمک، فلفل، زردچوبه، سیر رنده شده و تخم مرغ رو هم داخل مواد بریزید و به خوبی مایه کتلت رو ورز بدید.
2 مرحله دوم
استراحت مایه کتلت
بعد از ورز دادن کامل، به مدت ۳۰ دقیقه مواد رو داخل یخچال قرار بدید تا خوب منسجم و مزهدار بشه.
3 مرحله سوم
سرخ کردن کتلت گوشت
برای سرخ کردن کتلت حرارت باید ملایم باشه و هر طرفش کتلت بعد از ۳ تا ۴ دقیقه سرخ شدن آماده سرو میشه.
4 مرحله چهارم
تهیه مایه کتلت مرغ
اول از همه سینه مرغ رو چرخ کنید. حالا داخل یه ظرف بریزید و پیاز رنده شده، آرد گندم و آرد سوخاری رو اضافه کنید. توی مرحله بعد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سیر رنده شده و تخم مرغ رو هم داخل مایه کتلت بریزید و حسابی ورزشون بدید. مراحل استراحت مایه کتلت و سرخ کردنشون توی هر دو نوع کتلت یکسانه.
5 مرحله پنجم
سرو کتلت
برای سرو این کتلتها، میتونید از سیبزمینی سرخ شده و سس گوجه فرنگی در کنارشون استفاده کنید.
زمان آماده سازی:
1 ساعت و 20 دقیقه
مناسب برای
4 نفر
برای تهیه کتلت مرغ
سینه مرغ:۳۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد متوسط
آرد گندم:۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری:۱ قاشق غذاخوری
نمک:۲ قاشق چاییخوری
فلفلسیاه:۱ قاشق چاییخوری
زردچوبه:۱ قاشق چاییخوری
سیر:۲ حبه
تخم مرغ:۱ عدد
مراحل تهیه کتلت مرغ و گوشت به زبان ساده
1 مرحله اول
آماده کردن مایه کتلت گوشت
اول گوشت گوساله چرخ شده رو داخل یه ظرف بریزید. سیب زمینی و پیاز رنده شده رو به همراه آرد سوخاری و آرد گندم بهش اضافه کنید. حالا نمک، فلفل، زردچوبه، سیر رنده شده و تخم مرغ رو هم داخل مواد بریزید و به خوبی مایه کتلت رو ورز بدید.
2 مرحله دوم
استراحت مایه کتلت
بعد از ورز دادن کامل، به مدت ۳۰ دقیقه مواد رو داخل یخچال قرار بدید تا خوب منسجم و مزهدار بشه.
3 مرحله سوم
سرخ کردن کتلت گوشت
برای سرخ کردن کتلت حرارت باید ملایم باشه و هر طرفش کتلت بعد از ۳ تا ۴ دقیقه سرخ شدن آماده سرو میشه.
4 مرحله چهارم
تهیه مایه کتلت مرغ
اول از همه سینه مرغ رو چرخ کنید. حالا داخل یه ظرف بریزید و پیاز رنده شده، آرد گندم و آرد سوخاری رو اضافه کنید. توی مرحله بعد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سیر رنده شده و تخم مرغ رو هم داخل مایه کتلت بریزید و حسابی ورزشون بدید. مراحل استراحت مایه کتلت و سرخ کردنشون توی هر دو نوع کتلت یکسانه.
5 مرحله پنجم
سرو کتلت
برای سرو این کتلتها، میتونید از سیبزمینی سرخ شده و سس گوجه فرنگی در کنارشون استفاده کنید.
زمان آماده سازی:
1 ساعت و 20 دقیقه
مناسب برای
4 نفر