آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه كباب چامپ سیستان و بلوچستان ،یا همان دنده كباب كه از راسته گوسفند آغشته به ادویههای پاكستانی و بنگالی تهیه شده، از جمله غذای بومی سیستان و بلوچستان است كه اتفاقا در رستورانهای این منطقه پیدا میشود و ادویهها، خوردن آن را به شدت به تجربهای متفاوت بدل كردهاند.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله چرخكرده: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری
زردچوبه: یك قاشق چایخوری
پودر گشنیز: یك قاشق چایخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
گوجهفرنگی متوسط: ۲ عدد، رندهشده
فلفل سیاه: یك قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
پودر هل سبز: یكچهارم قاشق چایخوری
پودر زیره سبز: یك قاشق چایخوری
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
نمك: به میزان لازم
طرز تهیه
۱- روغن را در یك تابه متوسط داغ كرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه كرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تكههای گوشت را از هم باز كنید.
۲- فلفل ساطوری را اضافه كرده و پس از یك دقیقه ادویهها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.
۳- گوجــهفرنگی پوره شده را اضافه كنید. پس از اینكه به جوش آمد شعله را كم كرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمك آن را اندازه كرده و به سرعت سرو كنید.
نكات
۱- برای تبدیل چامپا به یك غذای كامل، ۲سیبزمینی متوسط را نگینی خرد كرده و به غذا اضافه كنید.
۲- گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر میكند.
۳- چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو كنید.
۴- چامپای سنتی را با روغن حیوانی تهیه میكنند.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله چرخكرده: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری
زردچوبه: یك قاشق چایخوری
پودر گشنیز: یك قاشق چایخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
گوجهفرنگی متوسط: ۲ عدد، رندهشده
فلفل سیاه: یك قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
پودر هل سبز: یكچهارم قاشق چایخوری
پودر زیره سبز: یك قاشق چایخوری
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
نمك: به میزان لازم
طرز تهیه
۱- روغن را در یك تابه متوسط داغ كرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه كرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تكههای گوشت را از هم باز كنید.
۲- فلفل ساطوری را اضافه كرده و پس از یك دقیقه ادویهها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.
۳- گوجــهفرنگی پوره شده را اضافه كنید. پس از اینكه به جوش آمد شعله را كم كرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمك آن را اندازه كرده و به سرعت سرو كنید.
نكات
۱- برای تبدیل چامپا به یك غذای كامل، ۲سیبزمینی متوسط را نگینی خرد كرده و به غذا اضافه كنید.
۲- گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر میكند.
۳- چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو كنید.
۴- چامپای سنتی را با روغن حیوانی تهیه میكنند.