طرز تهیه کباب سرداشی اصل همدان

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش دستور پخت کباب سرداشی خوشمزه همدانی به روشی آسان و سریع در خانه

محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان


مواد لازم
گوشت: ۷۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
سیب زمینی: ۴ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، سماق: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: ۴ عدد


طرز تهیه
نصف سیب‌زمینی‌ها، پیاز‌ها و گوشت گوسفندی را در چرخ‌گوشت، چرخ کنید. سپس مواد چرخ‌کرده را خوب با دست ورز دهید و ادویه‌ها را به آن‌ها بیفزایید. این مخلوط را آن‌قدر ورز دهید تا چسبندگی آن‌ها کم شود. مواد گوشتی را روی سینی فر پهن کنید و گوجه فرنگی‌ها و سیب‌زمینی‌های ورقه شده را به‌همراه فلفل‌های سبز حلقه حلقه شده روی آن بچینید. سینی را برای یک تا دو ساعت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کباب سرداشی آماده شود.

نکات مهم

شما می‌توانید تابه یا ظرف کباب سرداشی را به نانوایی سنگکی محله خود ببرید و از آن‌ها بخواهید تا آن را برای یک تا دو ساعت در تنور بگذارند. کباب سرداشی تنورپز، طعم فوق‌العاده‌ای دارد.
 

بالا