آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه برای ۳ نفر
مواد اولیه
گوشت فیله گوسفندی:۵۰۰ گرم
پیاز:۲ عدد
فلفل دلمه:۱ عدد
سیر:۱۰ حبه
ماست:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۵ قاشق غذاخوری
سماق:۲ قاشق چایخوری
برنج:به مقدار لازم
نمک:به مقدار لازم
فلفل سیاه:به مقدار لازم
گوجه:به مقدار لازم
فلفل سبز:به مقدار لازم
طرز تهیه کباب چنجه به شیوه نواب ابراهیمی
مراحل تهیه کباب چنجه به زبان ساده
1 مرحله اول
مزه دار کردن گوشت
گوشت، فلفل سبز و گوجه رو مطابق ویدیو و مناسب برای به سیخ کشیدن برش بدید. گوجه و فلفل سبز رو به سیخ بکشید. پیاز، فلفل دلمهای و سیر رو خرد کنید و به همراه ۲ قاشق غذاخوری ماست روی گوشت بریزید. بهش نمک، فلفل سیاه، سماق و کمی روغن زیتون اضافه کنید. اونا رو کاملا مخلوط کنید و روش رو بپوشونید. حالا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا مزهدار بشه.
2 مرحله دوم
تهیه برنج
برنج شسته شده رو به همراه آب و نمک و روغن روی حرارت زیاد بذارید و اجازه بدید آبش تبخیر شه. بعد از اینکه آب برنج تبخیر شد حرارت رو کم کنید در قابلمه رو بذارید تا دم بکشه.
3 مرحله سوم
پخت چنجه
بعد از یک ساعت گوشت به سیخ بکشید. به گوجه و فلفل سبز هم نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون بزنید. حالا روی آتیش کبابشون کنید سس باقیمونده در چنجه (پیاز و فلفل دلمه و ادویه) رو توی ماهیتابه به همراه روغن زیتون بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تفت بدید.
4 مرحله چهارم
پایان
برنج و چنجه رو کنار هم سرو کنید و از سس پیاز کمی روش بریزید. محشره.
زمان آماده سازی:
1 ساعت و 20 دقیقه
مناسب برای
3 نفر
مواد اولیه
گوشت فیله گوسفندی:۵۰۰ گرم
پیاز:۲ عدد
فلفل دلمه:۱ عدد
سیر:۱۰ حبه
ماست:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۵ قاشق غذاخوری
سماق:۲ قاشق چایخوری
برنج:به مقدار لازم
نمک:به مقدار لازم
فلفل سیاه:به مقدار لازم
گوجه:به مقدار لازم
فلفل سبز:به مقدار لازم
طرز تهیه کباب چنجه به شیوه نواب ابراهیمی
مراحل تهیه کباب چنجه به زبان ساده
1 مرحله اول
مزه دار کردن گوشت
گوشت، فلفل سبز و گوجه رو مطابق ویدیو و مناسب برای به سیخ کشیدن برش بدید. گوجه و فلفل سبز رو به سیخ بکشید. پیاز، فلفل دلمهای و سیر رو خرد کنید و به همراه ۲ قاشق غذاخوری ماست روی گوشت بریزید. بهش نمک، فلفل سیاه، سماق و کمی روغن زیتون اضافه کنید. اونا رو کاملا مخلوط کنید و روش رو بپوشونید. حالا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا مزهدار بشه.
2 مرحله دوم
تهیه برنج
برنج شسته شده رو به همراه آب و نمک و روغن روی حرارت زیاد بذارید و اجازه بدید آبش تبخیر شه. بعد از اینکه آب برنج تبخیر شد حرارت رو کم کنید در قابلمه رو بذارید تا دم بکشه.
3 مرحله سوم
پخت چنجه
بعد از یک ساعت گوشت به سیخ بکشید. به گوجه و فلفل سبز هم نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون بزنید. حالا روی آتیش کبابشون کنید سس باقیمونده در چنجه (پیاز و فلفل دلمه و ادویه) رو توی ماهیتابه به همراه روغن زیتون بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تفت بدید.
4 مرحله چهارم
پایان
برنج و چنجه رو کنار هم سرو کنید و از سس پیاز کمی روش بریزید. محشره.
زمان آماده سازی:
1 ساعت و 20 دقیقه
مناسب برای
3 نفر