طرز تهیه کانولی

  • شروع کننده موضوع هلنم
  • تاریخ شروع

هلنم

Guest
مواد لازم

آرد 3 پیمانه

شکر 1/4 پیمانه

دارچین 1 ق چ

تخم مرغ 2 عدد

سرکه سفید 2 ق غ

آب سرد 2 ق غ

نمک 1/4 ق چ

سفیده تخم مرغ برای چسبانیدن دو لبه خمیر

لوله فلزی یا چوبی مخصوص کانولی



مواد لازم برای فیلینگ:

خامه فرم گرفته100 گرم

پنیر خامه ای 100 گرم

نسکافه غلیظ حل شده به میزان دلخواه

طرز تهیه:



1.ابتدا آرد و شکر و نمک و دارچین را مخلوط کنید.تخم مرغها را خوب با چنگال هم بزنید.آن را به مواد خشک اضافه کنید.سرکه و آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.

2.در صورتیکه خمیر خشک بود کمی آب یا تخم مرغ اضافه کنید.

3.خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود.داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

4.خمیر را با دستگاه پاستاساز یا وردنه بسیار نازک باز کنید. ضخامت خمیر باید 1 میلیمتر باشد. اگر خمیر دارای ضخامت بیش از این مقدار باشد، بعد از پخت پف زیادی کرده و بدشکل میشود.

5.با کاتر گرد خمیر را قالب بزنید. لوله چوبی یا فلزی به قطر حدود 1 سانت را چرب کرده، خمیر را به دور آن بپیچید. دو لبه را که در وسط بر روی هم قرار میگیرند با دست کمی فشار دهید و با کمک سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید.

6.روغن را در ظرفی داغ کرده و لوله های حاوی خمیر را داخل روغن گذاشته و با انبرک بگیرید و طرفین خمیر را کامل سرخ کنید.

7.برای جلوگیری از باز شدن لبه های خمیر، ابتدا از سمت لبه ها داخل روغن قرار داده و با انبرک محکم بگیرید و سرخ کنید.

8.بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار داده تا روغن اضافی گرفته شود.

9پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته و نسکافه حل شده غلیظ را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. وقتی خمیرهای سرخ شده خنک شدند، با قیف از مواد فیلینگ داخل آن را پر کرده و روی آن پودر قند الک کنید.
files_userRecipes_IMG_7753[9ab8bb128a1df028b0c0cb880afde778].JPG.jpg
 

mosavi

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 28, 2024
جنسیت
خانم
چ جالب
 

بالا