مژده
Guest
![](https://img-global.cpcdn.com/recipes/36ba634b78446b38/751x532cq70/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.jpg)
مواد لازم
- 1 عدد سینه مرغ
- 1 فنجان آب
- ادویه جات نمک فلفل پاپریکا من زیره هم ریختم یکم هم زعفران
- مقداری روغن
- لیوان
- 1 حبه سیر
- اول ادویه ها رو با آب مخلوط میکنیم
- گوشت رو تکه تکه کرده به همراه سیر و آب مخلوط میریزیم داخل همزن
- و کامل مخلوط میکنیم خیلی زیاااد
- بعد لیوان ها رو که ضد حرارت هستن یا اینکه با آب گرم شسته باشن چرب میکنیم
- مواد رو میریزیم داخل اونا دو سه سانت خالی باید بزاریم
- بعد با قاشق کامل صاف میکنیم
- بعد لیوانا رو میکوبیم زمین البته آروما نشکنه?
- بعد فویل آلمینییومی یا کاغذ روغنی میکشیم
- حالا توی قبلمه ای یه حوله میزاریم بعد لیوانا رو میچینیم بعد آب ولرم اضافه میکنیم بعد با شعله نسبتا کم میزاریم بپزه
- مال من ۱ ساعت طول کشید
- حالا لیوانا رو درمیاریم اگر آب انداخته باشه آبشو خالی میکنم البته حیفه بیرون ریخته بشه برای سوپ و اینچیزا استفاده میکنیم
- حالا ۱۲ الی ۲۴ ساعت تو یخچال میزاریم
- بعد با چاقو برش میدیم
- میل میکنیم??