مژده

Guest

مواد لازم​

  1. 1 عدد سینه مرغ
  2. 1 فنجان آب
  3. ادویه جات نمک فلفل پاپریکا من زیره هم ریختم یکم هم زعفران
  4. مقداری روغن
  5. لیوان
  6. 1 حبه سیر
  • اول ادویه ها رو با آب مخلوط میکنیم


  • گوشت رو تکه تکه کرده به همراه سیر و آب مخلوط میریزیم داخل همزن

  • و کامل مخلوط میکنیم خیلی زیاااد

  • بعد لیوان ها رو که ضد حرارت هستن یا اینکه با آب گرم شسته باشن چرب میکنیم


  • مواد رو میریزیم داخل اونا دو سه سانت خالی باید بزاریم

  • بعد با قاشق کامل صاف میکنیم

  • بعد لیوانا رو میکوبیم زمین البته آروما نشکنه?


  • بعد فویل آلمینییومی یا کاغذ روغنی میکشیم

  • حالا توی قبلمه ای یه حوله میزاریم بعد لیوانا رو میچینیم بعد آب ولرم اضافه میکنیم بعد با شعله نسبتا کم میزاریم بپزه


  • مال من ۱ ساعت طول کشید


  • حالا لیوانا رو درمیاریم اگر آب انداخته باشه آبشو خالی میکنم البته حیفه بیرون ریخته بشه برای سوپ و اینچیزا استفاده میکنیم

  • حالا ۱۲ الی ۲۴ ساعت تو یخچال میزاریم


  • بعد با چاقو برش میدیم


  • میل میکنیم??
 

ِِِِِِِِ....

Guest

مواد لازم​

  1. 1 عدد سینه مرغ
  2. 1 فنجان آب
  3. ادویه جات نمک فلفل پاپریکا من زیره هم ریختم یکم هم زعفران
  4. مقداری روغن
  5. لیوان
  6. 1 حبه سیر
  • اول ادویه ها رو با آب مخلوط میکنیم


  • گوشت رو تکه تکه کرده به همراه سیر و آب مخلوط میریزیم داخل همزن

  • و کامل مخلوط میکنیم خیلی زیاااد

  • بعد لیوان ها رو که ضد حرارت هستن یا اینکه با آب گرم شسته باشن چرب میکنیم


  • مواد رو میریزیم داخل اونا دو سه سانت خالی باید بزاریم

  • بعد با قاشق کامل صاف میکنیم

  • بعد لیوانا رو میکوبیم زمین البته آروما نشکنه?


  • بعد فویل آلمینییومی یا کاغذ روغنی میکشیم

  • حالا توی قبلمه ای یه حوله میزاریم بعد لیوانا رو میچینیم بعد آب ولرم اضافه میکنیم بعد با شعله نسبتا کم میزاریم بپزه


  • مال من ۱ ساعت طول کشید


  • حالا لیوانا رو درمیاریم اگر آب انداخته باشه آبشو خالی میکنم البته حیفه بیرون ریخته بشه برای سوپ و اینچیزا استفاده میکنیم

  • حالا ۱۲ الی ۲۴ ساعت تو یخچال میزاریم


  • بعد با چاقو برش میدیم


  • میل میکنیم??
گوشت چطوره؟؟؟؟؟؟
 

ِِِِِِِِ....

Guest

مواد لازم​

  1. 1 عدد سینه مرغ
  2. 1 فنجان آب
  3. ادویه جات نمک فلفل پاپریکا من زیره هم ریختم یکم هم زعفران
  4. مقداری روغن
  5. لیوان
  6. 1 حبه سیر
  • اول ادویه ها رو با آب مخلوط میکنیم


  • گوشت رو تکه تکه کرده به همراه سیر و آب مخلوط میریزیم داخل همزن

  • و کامل مخلوط میکنیم خیلی زیاااد

  • بعد لیوان ها رو که ضد حرارت هستن یا اینکه با آب گرم شسته باشن چرب میکنیم


  • مواد رو میریزیم داخل اونا دو سه سانت خالی باید بزاریم

  • بعد با قاشق کامل صاف میکنیم

  • بعد لیوانا رو میکوبیم زمین البته آروما نشکنه?


  • بعد فویل آلمینییومی یا کاغذ روغنی میکشیم

  • حالا توی قبلمه ای یه حوله میزاریم بعد لیوانا رو میچینیم بعد آب ولرم اضافه میکنیم بعد با شعله نسبتا کم میزاریم بپزه


  • مال من ۱ ساعت طول کشید


  • حالا لیوانا رو درمیاریم اگر آب انداخته باشه آبشو خالی میکنم البته حیفه بیرون ریخته بشه برای سوپ و اینچیزا استفاده میکنیم

  • حالا ۱۲ الی ۲۴ ساعت تو یخچال میزاریم


  • بعد با چاقو برش میدیم


  • میل میکنیم??
بیرونی بهتره مزش یا این
 

melika.j

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 29, 2024
جنسیت
خانم
حس میکنم خوب نشه
 

بالا