مجله خبری

Guest
آموزش دستور تهیه چیپس خانگی با طعم سرکه نمکی، چگونه در منزل چیپس سرکه ای بالزامیک درست کنیم؟ فیلم آموزشی در پست بعد
  1. پودر سرکه بالزامیک
  2. سیب زمینی 4 عدد متوسط
  3. نمک به مقدار دلخواه
  4. روغن برای سرخ کردن
اول ازهمه سیب زمینی هارو بشورید و حلقه حلقه نازک برش بدید, برش و ضخامت آن خیلی مهمه اگه در خانه رنده مخصوص ورقه کردن سیب زمینی دارید حتما از آن استفاده کنید تا برش های سیب زمینی یکدست شود

و بهش پودر بالزامیک رو با نمک رو بزنید و بعد اون رو بزارید تو فریزر به مدت نیم ساعت.
و پس از آن ؛ میرسیم به مرحله سرخ کردن سیب زمینی ها
ماهیتابه رو به اندازه یک بند انگشت روغن بریزید و سیب زمینی هارو مرحله به مرحله سرخ کنید تا بهم نچسبن و خمیرمانند نشن

 

بالا