مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه چیپس خانگی با طعم سرکه نمکی، چگونه در منزل چیپس سرکه ای بالزامیک درست کنیم؟ فیلم آموزشی در پست بعد
و بهش پودر بالزامیک رو با نمک رو بزنید و بعد اون رو بزارید تو فریزر به مدت نیم ساعت.
و پس از آن ؛ میرسیم به مرحله سرخ کردن سیب زمینی ها
ماهیتابه رو به اندازه یک بند انگشت روغن بریزید و سیب زمینی هارو مرحله به مرحله سرخ کنید تا بهم نچسبن و خمیرمانند نشن
- پودر سرکه بالزامیک
- سیب زمینی 4 عدد متوسط
- نمک به مقدار دلخواه
- روغن برای سرخ کردن
و بهش پودر بالزامیک رو با نمک رو بزنید و بعد اون رو بزارید تو فریزر به مدت نیم ساعت.
و پس از آن ؛ میرسیم به مرحله سرخ کردن سیب زمینی ها
ماهیتابه رو به اندازه یک بند انگشت روغن بریزید و سیب زمینی هارو مرحله به مرحله سرخ کنید تا بهم نچسبن و خمیرمانند نشن