طرز تهیه چابلی کباب با سیخ چوبی

  • شروع کننده موضوع ملیحه
  • تاریخ شروع

ملیحه

Guest
14352362_756.jpg


چابلی کباب یک از کباب‌هایی است که مواد اولیه آن برای پختش زیاد است. اما بعد از پختش مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد. این غذا را به عنوان یک ناهار درست و حسابی در نظر داشته باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر:

۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

۱ عدد پیاز متوسط

۲ /۱ پیمانه جعفری ساطوری شده

۱ ق چ زردچوبه

۳ ق س کرفس ساطوری شده

۱ ق م فلفل قرمز

۱ ق چ فلفل سفید

۱ ق س آب

به میزان لازم نمک

به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

به تعداد لازم سیخ چوبی

مواد لازم برای سس:

۱ ق س شکر

۱ ق م سرکه

۱ ق م عسل

۱ ق م فلفل قرمز

طرز تهیه:

۱. ابتدا گوشت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز خرد شده را همراه جعفری، کرفس، زردچوبه، مقداری نمک، فلفل‌ها و آب به گوشت اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

۲. دستتان را کمی خیس کنید، از مایه کباب مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید، طوری که شبیه ساق مرغ شود. هر تعداد که می‌شودکباب‌ها را به این روش آماده کنید.

۳. در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. کباب‌ها را داخل تابه سرخ کنید، طوری که همه جای آن‌ها سرخ شود.

۴. در این میان سس را آماده کنید. به این صورت که مواد لازم برای سس را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد، سپس آن را از روی حرارت برداشته و داخل یک ظرف مناسب بریزید.

۵. وقتی کباب آماده شد، داخل ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با سس سرو کنید.

نکته:

موقع درست کردن مایه کباب اگر مایه کمی خشک بود، کمی دیگر آب به مواد اضافه کنید.

منبع: تالاب
 

ترنج

Guest
سلام کبابش به نظر خوشمزه میاد ولی سسش شیرینه نمیشه از یه سس دیگه استفاده کرد ؟?
 
استارتر
استارتر

ملیحه

Guest
سلام کبابش به نظر خوشمزه میاد ولی سسش شیرینه نمیشه از یه سس دیگه استفاده کرد ؟?
سلام عزیزم ?

اتفاقا منم دوست نداشتم !!
چرا نمیشه ... تو سسش رب انارو ... استفاده کن

ولی یه کوچوووولو اینم درست کن شاید واقعا خوب شد ?

البته من خودم خیلی مایل به تست طعم‌های جدید نیستم معمولا ☹
 

ترنج

Guest
سلام عزیزم ?

اتفاقا منم دوست نداشتم !!
چرا نمیشه ... تو سسش رب انارو ... استفاده کن

ولی یه کوچوووولو اینم درست کن شاید واقعا خوب شد ?

البته من خودم خیلی مایل به تست طعم‌های جدید نیستم معمولا ☹
حتما امتحانش میکنم ممنون ولی نه با سس شیرین با مثلا سس تند مدل سالسا
 

بالا