طرز تهیه پیتزا با نان تست در مایکروفر

مجله خبری

Guest
آموزش دستور پخت پیتزا خوشمزه خانگی با نان تست و مایکروفر به روشی آسان و راحت سریع با دستگاه مایکروویو، در ابتدا روش پخت با فر توضیح داده شده بعد مایکروفر و در انتها هم ماهیتابه هر کدوم رو خواستید استفاده کنید


مواد لازم :
نان تست
پنیر پیتزا
سس کچاپ
آویشن

طرز تهیه:

برای مواد پیتزا هم هر چی دوست دارید بریزید من فیله مرغ نگینی و قارچ و سیب زمینی و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ریختم

برای مواد پیتزا دستتون بازه انواع سبزیجات و گوشت قارچ مرغ ....هر چی که دوست دارید بریزید

وقتی مواد پیتزا رو درست کردید فر رو روی 180 درجه روشن کنید

(البته میتونید داخل تابه هم درست کنید آخر پست توضیح دادم)

کف سینی کاغذ روغنی بکشید یا خیلی کم کف سینی رو چرب کنید
نون تست ها رو کف سینی بچینید

روی نون تست ها یه مقدار سس کچاب بمالید میتونید از سسی که اینجا من برای روی خمیرم استفاده کردم برای روی نونها استفاده کنید که طعم پیتزا رو خوشمزه تر میکنه

(ترکیب رب گوجه، روغن زیتون یا مایع ،سس گوجه ،سیر رنده شده ،نمک و فلفل و آویشن)

یه مقدار پنیر بریزید

مواد پیتزا رو بریزید روی نون

حالا هر چقدر دوست دارید پنیر پیتزا روی مواد بریزید در صورت تمایل مقداری آویشن بپاشید

بزارید داخل فر تا وقتی پنیر آب بشه

چون همه مواد پخته هست نیازی نیس خیلی تو فر بمونه فقط تا حدی که پنیر آب بشه

اگه دوست دارید پنیرتون طلایی بشه آخر سر گریل رو روشن کنید

پیتزای خوشمزه مون حاضر و آماده هست

بهتره که زیاد نزارید توی فر بمونه تا حدی که پنیر آب بشه کافیه چون هر چی بیشتر بمونه نونش کرانچی تر میشه

اگه با کنارهای نون تست مشکل دارید میتونید کناره های نون رو اول با چاقو برش بدید اینو گفتم چون دختر خودم با اطراف نون تست همیشه مشکل داره میگه خشکه و نمیخوره

میتونید داخل مایکروفر هم بزارید با حرارت 200 درجه کانوکشن با سه پایه کوتاه تا وقتی که پنیر آب بشه

اگه خواستید توی تابه درست کنید کف تابه رو خیلی کم چرب کنید و نونهای رو کف تابه بچینید و بعد درب تابه رو بزارید با حرارت کم تا پنیر ها آب بشن

البته توی تابه دو طرفه بهتره

این روش واسه کسایی که دوست دارن اسنک درست کنن و ساندویج ساز ندارن هم عالییییه

چون طعم و مزه همونه فقط اون لایه نون دوم رو نداره

با سس کچاپ نوش جان کنید



منبع:
cafebanoo.niniweblog.com
 

Hermione

Guest
من یبار پختم گوشت و سس از همه جاش زد بیرون??اشپزخونه ب گند کشیده شد
 

بالا