مجله خبری

Guest
آموزش و رسپی پیتزا خانگی با خمیر نان بربری

  1. 1 چونه خمیر نان بربری
  2. سوسیس یا کالباس
  3. 4 عدد قارچ
  4. 1 عدد فلفل دلمه
  5. 1 عدد پیاز
  6. 100 گرم پنیر پیتزا

ابتدا خمیر را در ظرف پهن و نازک کنید توچه کنید حتما نازک کنید چون پف میکنه و حتما ته ظرف رو چرب کنید و روی خمیر که پهن کردید رو چنگال بزنید تا کاملا همه جاش بپزه حالا داخل دستگاه بزارید روی حالت ماکرو معمولی ۲ دقیقه بپزد

سپس روش سس گوجه و به ترتیب پنیر و سوسیس یا کالباستون و سبزیجات رو بریزید و روشم دوباره کمی پنیر بریزید و اویشن و اینبار روی combi 4 با دمای ۱۸۵ درجه و مدت ۱۳ دقیقه بزارید بپزه و امادست نوش جان کنید

 

بسته شد

Guest
من درست میکنم خیلی خوشمزه میشه واقعا?
با هرنونی ک داشته باشیم درست میکنم
 

بالا