مجله خبری
Guest
آموزش و رسپی پیتزا خانگی با خمیر نان بربری
ابتدا خمیر را در ظرف پهن و نازک کنید توچه کنید حتما نازک کنید چون پف میکنه و حتما ته ظرف رو چرب کنید و روی خمیر که پهن کردید رو چنگال بزنید تا کاملا همه جاش بپزه حالا داخل دستگاه بزارید روی حالت ماکرو معمولی ۲ دقیقه بپزد
سپس روش سس گوجه و به ترتیب پنیر و سوسیس یا کالباستون و سبزیجات رو بریزید و روشم دوباره کمی پنیر بریزید و اویشن و اینبار روی combi 4 با دمای ۱۸۵ درجه و مدت ۱۳ دقیقه بزارید بپزه و امادست نوش جان کنید
- 1 چونه خمیر نان بربری
- سوسیس یا کالباس
- 4 عدد قارچ
- 1 عدد فلفل دلمه
- 1 عدد پیاز
- 100 گرم پنیر پیتزا
ابتدا خمیر را در ظرف پهن و نازک کنید توچه کنید حتما نازک کنید چون پف میکنه و حتما ته ظرف رو چرب کنید و روی خمیر که پهن کردید رو چنگال بزنید تا کاملا همه جاش بپزه حالا داخل دستگاه بزارید روی حالت ماکرو معمولی ۲ دقیقه بپزد
سپس روش سس گوجه و به ترتیب پنیر و سوسیس یا کالباستون و سبزیجات رو بریزید و روشم دوباره کمی پنیر بریزید و اویشن و اینبار روی combi 4 با دمای ۱۸۵ درجه و مدت ۱۳ دقیقه بزارید بپزه و امادست نوش جان کنید