طرز تهیه پودینگ شکلاتی

  • شروع کننده موضوع هلنم
  • تاریخ شروع

هلنم

Guest
  • مواد لازم
  • پودر کاکائو: چهار قاشق سوپخوری
  • آرد ذرت: چهار قاشق سوپخوری
  • بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور: دو بسته
  • کره هم دما شده با محیط: یک چهارم پیمانه
  • شیر: سه پیمانه شکر نصف پیمانه

طرز تهیه

۱. در یک کاسه مناسب کره نرم شده را بریزید. بیسکوییت‌ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه‌های نان شوند.

۲. در یک قابلمه شی، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.

۳. وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.

۴. ظرف‌های دسر را که می‌تواند لیوان یا بستنی‌خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت‌ها.این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف‌های دسر را در یخچال بگذارید.این دسر را خنک سرو کنید.
156828014.jpg
 

بالا