مجله خبری
Guest
آموزش و نکات لازم برای درست کردن و تهیه چیپس در خانه
هرچقدر سیب زمینی که دوست دارید هرچی بیشتر بهتر و پوست کنید و با قسمت مخصوص رنده ،رنده کنید که برش های نازک داشته باشید هرچند یک اندازه نیست که مهم نیست
چیزی که من درمورد چیپس میدونم و تجربه کردم اینه که باید با شعله کم سرخ بشه و بعدم رو دستمال کاغذی بزارید برای اینکه روغنش گرفته شه و بعدم ادویه بزنید و تمام
من از روش های اینکه تو آب یخ بزارینو اینا استفاده نمیکنم و همینجور که از شکل پیداست خیلی ترد میشه
- سیب زمینی
- روغن
هرچقدر سیب زمینی که دوست دارید هرچی بیشتر بهتر و پوست کنید و با قسمت مخصوص رنده ،رنده کنید که برش های نازک داشته باشید هرچند یک اندازه نیست که مهم نیست
چیزی که من درمورد چیپس میدونم و تجربه کردم اینه که باید با شعله کم سرخ بشه و بعدم رو دستمال کاغذی بزارید برای اینکه روغنش گرفته شه و بعدم ادویه بزنید و تمام
من از روش های اینکه تو آب یخ بزارینو اینا استفاده نمیکنم و همینجور که از شکل پیداست خیلی ترد میشه