طرز تهیه و آموزش سوسیس خانگی

لایلاک

⭐کاربر ویژه⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه و آموزش سوسیس خانگی خوشمزه چیست؟ مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی چیست؟ چه نکاتی را برای تهیه سوسیس خانگی باید دقت نمود؟ سوسیس خانگیم وا میره چیکار کنم؟
#سوسیس خانگی
#سوسیس_خانگی
👩‍🍳
مواد لازم سوسیس خانگی:
گوشت ران مرغ بدون استخوان ۶۰۰گرم
سیر ۵ حبه
شیر خشک شور ۲۵ گرم (۴ ق غذاخوری)یا پودر آب پنیر(بهش پودر وِی هم میگن)
نشاسته ذرت ۸۰ گرم ( ۸ قاشق غذاخوری)
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
پوره یخ (یخ پودر شده) نصف لیوان
(میتونید نصف لیوان ترکیب آب سرد و یخ هم اضافه کنید)
پنیر پیتزا ۵۰ گرم(حدودا ۴ ق غذاخوری)
ادویه ها:
پودر سیر ۱ ق غ
پاپریکا یک دوم ق غ
تخم گشنیز آسیاب شده یک ق م
زنجبیل یک دوم ق م
دارچین یک دوم ق م
پودر هل سفید یک دوم ق م
فلفل سیاه یک دوم قاشق م
پودر خردل یک چهارم ق م
پودر آویشن یک دوم قاشق م
جوز هندی یک دوم ق چ (اینو اصلا حذف نکنید)
زنیان یک چهارم ق چ
فلفل قرمز ۱ ق چ
نمک به مقدار لازم
👩‍🍳
🔴طرز تهیه سوسیس خانگی:
ران مرغ بدون استخوان رو سه بار چرخ کنید. سیرُ هم حین چرخ کردن اضافه کنید.
به گوشت چرخ شده، شیر خشک شور و نشاسته ذرت اضافه کنید و با غذاساز، میکسر، یک دو سه یا هر وسیله دیگه ای که دارید یکبار میکس کنید تا یکدست بشه.
روغن مایع، پوره یخ، پنیر پیتزا و ادویه جات رو اضافه و چند دقیقه ورز بدید تا مواد با گوشت خوب ترکیب بشه.
مواد رو با قیف، داخل کاور مخصوص سوسیس بریزید خوب فشرده کنید تا هوا داخلش نمونه وگرنه بعد از پخت چروکیده میشه. سرُ ته کاور رو با نخ یا بست پلاستیکی ببندید. طبق کلیپ تقسیم بندی کنید به اندازه های دلخواه و بعد یک ساعت در آب در حال جوش بذارید بپزه.
بعد از پخت بلافاصله شوک آب سرد و یخ بدید حدودا ۵ دقیقه.
بعد داخل یخچال ۲۰ الی ۲۴ ساعت بمونه استراحت کنه.
بعد آماده مصرف هستش.
تا ۱۰ روز در یخچال و تا ۳ ماه در فریزر ماندگاری داره.
👩‍🍳
+ ادویه سوسیس و کالباس حاضری هم کیفیت خوبی داره، عطاری ها ، فروشگاه ها و لوازم قنادی ها دارن.
A0d28747debf276291adc50048b01dd8nU8sWcOV4sA4k9Q40
 

بالا