طرز تهیه هونکار بیندی در منزل

  • شروع کننده موضوع هلنم
  • تاریخ شروع

هلنم

Guest
مواد لازم

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد

گوجه فرنگی دو عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

بادمجان یک کیلو گرم

آرد ۳ قاشق سوپ خوری

شیر یک لیوان

پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم

جعفری خورد شده یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه
۱-گوشت را بصورت قیمه ائی خرد کنید. بهمراه پیاز و روغن روی حرارت قرار بدهید تا تفت بخورد و کمی سرخ شود. سپس ۲ لیوان آب به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه بدهید تا گوشت بپزد.

۲-حالا گوجه فرنگی ها را خرد کنید و در گوشت بریزید تا بپزد و آب گوشت کشیده شود. در پایان مقداری نمک و فلفل به گوشت اضافه نمائید و کنار بگذارید.

۳-بادمجان ها را کباب کنید و پوست آنرا بگیرید و خرد نمائید. در ظرفی جداگانه آرد را بهمراه کمی روغن تف دهید. سپس بادمجان ها را به آرد بیفزائید و هم بزنید. اکنون شیر را اضافه کنید تا غلیط شود. سپس نمک و فلفل را اضافه نمائید. پنیر موزارلا را در بادمجان بریزید و شعله را خاموش کنید.

۴-بادمجان را در دیس بکشید و گوشت پخته را روی آن بریزید. در پایان جعفری خرد شده را روی غذا بپاشید.
25218.jpeg.jpg
 

بالا