طرز تهیه هواری ماهی با گوجه

  • شروع کننده موضوع مژده
  • تاریخ شروع

مژده

Guest


مواد لازم​


۳ نفر

  1. 2 پیمانه برنج
  2. 1 عدد پیاز بزرگ
  3. 1 بوته سیر
  4. 4-5 عدد گوجه فرنگی
  5. 1 بسته سبزی ماهی(گشنیزوکمی شنبلیله)
  6. 1 عدد تن ماهی یا یک بسته ماهی
  7. 2-3 قاشق رب گوجه



  • یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و یک عدد بوته سیر رنده شده را درون روغن تفت میدهیم سبزی ماهی که شامل گشنیز و مقدار کمی شنبلیله هست را نیز از قبل مقداری تفت میدهیم و بعد به درون مخلوط تابه اضافه میکنیم سپس گوجه هایی را که نگینی ریز خرد کردیم را هم اضافه کرده و تفت میدهیم مقداری نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه اضافه میکنیم


  • میتوان با تن ماهی یا خود ماهی این غذا را درست کرد اگر تن ماهی استفاده کردیم ۲۰ دقیقه قبل آن را می جوشانیم و اگر ماهی استفاده کردیم آن را جداگانه می پزیم و خارهای ماهی را جدا میکنیم و آن را ریش ریش کرده و به مخلوط تابه اضافه میکنیم


  • رب گوجه میزنیم و ادویه ها را می چشیم می توانیم از تخم گشنیز آسیاب شده هم استفاده کنیم


  • میتوانیم برنج را درون آب و مقداری روغن و نمک بریزیم تا مقداری بپزد مقداری که نرم شد آبکش کنیم و درون یک قابلمه روغن بریزیم داغ که شد نون بذاریم به عنوان ته دیگ و سپس مواد را لابلای برنج بگذاریم و زی قابلمه را متوسط رو به بالا برای ۵ دقیقه و بعد از آن زیرش را ملایم کنیم تا کاملا دم بکشد و بپزد
 

رها جونییییی

Guest
اینا رو گفتم یه لحظه فک کردم با roya.amتو نی نی سایت میحرفم اونم خیلی خانم با تجربه ایه
 

بالا