طرز تهیه نان چلبک بلوچی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم نان چلبک سیستان و بلوچستان
آرد2 لیوان
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
شکر2 قاشق غذاخوری
روغن2 قاشق غذاخوری
پودر هل1 قاشق چایخوری
شیر ولرم1 لیوان
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم
مراحل طرز تهیه نان چلبک
1. برای درست کردن این نان خوشمزه شیر، شکر، نمک و هل را باهم مخلوط کرده و کم کم آرد را بهش اضافه می کنیم تا اندازه ای که به دست نچسبد. آرد اضافی موجب سفت شدن نان تون می شود پس به اندازه اضافه کنید.

2. سپس خمیر را اول با قاشق و بعد با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. روغن مایع را در حین ورز دادن کم کم اضافه می کنیم تا خیمر به دست مون نچسبد. حدود 5 دقیقه ورز بدهید کافی است


3. بعد از ورز دادن، خمیر را در یک ظرف می گذاریم و روی اون رو می پوشانیم تا به مدت یک ربع استراحت کند. سپس خمیر را به چانه های کوچک تقسیم می کنیم و بسته به اندازه نونی که می خواهید آن را با دست یا وردنه باز می کنیم. برای این کار حتما روی سطح کار آرد بپاشید.

4. در این مرحله تابه کوچکی را روی حرارت می گذاریم و کمی روغن سرخ کردنی می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود. سپس نان ها را برای پخت یکی یکی داخل تابه می گذاریم و بعد از اینکه یک طرفشان پخت و برشته شد برمی گردانیم تا طرف دیگرشان هم بپزد. امیدواریم از خوردن این نان های محلی سیستان و بلوچستان بنام نان چلبک لذت ببرید.

Û±Û¶_Û²Ûµ_ÛµÛ³_5226d68112e820d0139ef93b92f17491GCCA3utNR4AAAUyP0.jpg
 

بالا