طرز تهیه مکش قالبی کردی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه مکش قالبی

مواد اولیه :
برنج پنج پیمانه
پیاز ریز ۳۰۰ گرم
پیاز داغ چهارقاشق سوپخوری
زردچوبهیك قاشق سوپخوری
آلو بخارا ۷۰ گرم
كشمش پلویی یك پیمانه
كره چهار قاشق سوپخوری
روغن مایع چهار قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را شسته و با نمك یك ساعت خیس می‌كنیم. در این فاصله آلو و كشمش را شسته، در تابه‌ای روغن و كره را ریخته، سپس هر كدام را جداگانه در تابه كمی تفت می‌دهیم و پس از آن روغن اضافی را در كاسه‌ای می‌ریزیم. پیاز‌های ریز را پوست كنده و كنار می‌گذاریم. آب را جوش آورده، برنج و زردچوبه را در آب جوش ریخته، وقتی كه نرم شد، در آبكش ریخته تا آب آن برود. كف قابلمه نچسبی كه گنجایش برنج را داشته باشد روغن بجا مانده از تفت دادن آلو و كشمش را ریخته و كمی زردچوبه اضافه می‌‌كنیم، حالا پیازهای ریز را كف قابلمه چیده و روی آن برنج آبكش شده را همراه با پیاز داغ می‌ریزیم. آلو و كشمش را نیز بصورت یك لایه وسط برنج قرار می‌‌دهیم. در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار داده تا برنج بخار كند، سپس كمی روغن روی برنج می‌‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌‌كنیم تا برنج دم بكشد.

Û±Ûµ_Û´Û¹_Û³Û²_1677915234.jpg
 

Limoo

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Aug 19, 2023
جنسیت
خانم
چقدر غذا بوده و من خبر نداشتم🥺🥲
 

بالا