طرز تهیه مهلبیه دسر خوشمزه عربی لبنانی

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
آموزش نحوه تهیه مهلبیه دسر لبنانی و ترکیه (معروف به محلبی در ترکیه) به روشی آسان در منزل، دسر معروف عربی مهلبیه

مواد اولیه:
۴ لیوان شیر کم‌چرب
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱۰۰ گرم شکر
یک‌چهارم قاشق مرباخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه
۲ قاشق غذاخوری گلاب
۶۰ گرم شکلات سفید

طرز تهیه مهلبیه


طرز تهیه:

داخل یک ظرف نچسب آرد و نشاسته ذرت را همراه با شیر سرد مخلوط کنید. ظرف را روی شعله قرار دهید.
شکر را اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا مایع کمی غلیظ شود. سعی کنید به طور مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
در ادامه وانیل را هم اضافه کنید تا مخلوط شروع به حباب زدن کند سپس خامه را نیز اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا غلیظ شده و قوام بگیرد سپس گلاب را اضافه کنید.
شعله گاز را خاموش کنید و شکلات تخته‌ای سفید را به دسر اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا شکلات کاملا ذوب شود.
در آخر دسر را داخل ظرف مناسب ریخته و با انواع خلال و میوه‌های مورد علاقه‌تان تزیین و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی:

اگر شکلات قهوه‌ای بیشتر از شکلات سفید دوست دارید، از شکلات قهوه‌ای استفاده کنید.
در اصل باید به جای خامه صبحانه از ۱ قاشق غذاخوری کرم شانتی استفاده کنید که برای راحتی کار خامه را در مواد لازم ذکر کردیم. شانتی همان پودر خامه است که با شیر مخلوط می‌شود.
حتما از شیر سرد استفاده کنید چون از گلوله شدن آرد در شیر جلوگیری می‌کند.
می‌توانید به جای آرد از هر اسانس دیگری که مایل هستید، استفاده کنید.
این دسر را به صورت گرم و سرد می‌توانید میل کنید.
 

بالا