آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه مرغ پرتقالی با زرشک پلو خوشمزه و رستورانی برای ۶ نفر
مواد اولیه
برنج:3 پیمانه
آب:5 پیمانه (برای پخت برنج)
پیاز:2 عدد
مرغ:4 تکه (ران و سینه)
فلفل سیاه:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم
چوب دارچین:پند تکه
زعفران:3-4 قاشق چای خوری
آب پرتقال:7-8 عدد
خلال پوست پرتقال:2 مشت
زرشک:1 پیاله
شکر:1 قاشق غذاخوری
زعفران:کمی
کره:50 گرم
مراحل تهیه مرغ پرتقالی با کته به همراه زرشک و پوست پرتقال به زبان ساده
1 مرحله اول
کاراملی کردن پیاز
پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید و هر وقت خشک شد بهش کمی آب اضافه کنید تا طلایی و کاراملی بشه.
2 مرحله دوم
سرخ کردن مرغها
پیازها رو بدید کنار و مرغ ها رو توی ماهیتابه بچینید؛ سپس فلفل سیاه، نمک و چند تکه چوب دارچین بزنید. رنگ کاراملی ظاهر شده یه نشونهست که میگه باید مرغها رو برگردوند. کمی که سرخ شدن، یک لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت کم 30 دقیقه بپزید.
3 مرحله سوم
مزه دار کردن مرغ با زعفرون و آب پرتقال
یه کوچولو زعفرون آسیاب کنید و با چند تکه یخ دم بدید. آب 7-8 تا پرتقال رو هم بگیرید. بعد از نیم ساعت پخت مرغ، نصف آب پرتقالهایی که گرفتید رو از صافی رد کنید و به مرغ اضافه کنید. نصف زعفرون دم کرده هم روی مرغها بریزید و در ماهیتابه رو ببندید.
4 مرحله چهارم
پخت برنج
برنج رو با آب سرد بشورید و با نمک و روغن روی گاز با حرارت زیاد قرار بدید. آب برنج که کشیده شد شعله رو کم کنید و درش رو ببندید.
5 مرحله پنجم
افزودن نصفهی آب پرتقال
هر یک ربع مرغ ها رو پشت و رو کنید و باقی آب پرتقال رو هم اضافه کنید.
6 مرحله ششم
گرفتن تلخی پوست پرتقال
پوست پرتقال رو از قبل یک ساعت توی آب خیس کنید و بعد 5 دقیقه داخل آب بجوشونید و آبکش کنید. این کار رو باید 3 بار انجام بدید تا کاملا تلخیشون گرفته بشه.
7 مرحله هفتم
تهیه سس زرشک
زرشکها رو بشورید و با کره روی حرارت کم 30 ثانیه تفت بدید. شکر و زعفرون اضافه کنید و بعد از 30 ثانیه پوست پرتقال بریزید و 1 دقیقه سرخ کنید. برنج که دم کشید، 4-5 قاشق از برنج هم توی زرشکها بریزید.
8 مرحله هشتم
سرو مرغ پرتقالی
قبل از سرو حتما غذا رو بچشید. 1 پرتقال رو هم مثل ویدیو قاچ کنید و کنار غذا بذارید که معرف این بشقاب باشه. نکته: اگه دوست داشتید مزه مرغتون به شیرینی بزنه توی آب جوش 1 قاشق شکر بریزید و آروم آروم به مرغ اضافه کنید.
زمان آماده سازی:
1 ساعت و 20 دقیقه
مناسب برای
6 نفر
مواد اولیه
برنج:3 پیمانه
آب:5 پیمانه (برای پخت برنج)
پیاز:2 عدد
مرغ:4 تکه (ران و سینه)
فلفل سیاه:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم
چوب دارچین:پند تکه
زعفران:3-4 قاشق چای خوری
آب پرتقال:7-8 عدد
خلال پوست پرتقال:2 مشت
زرشک:1 پیاله
شکر:1 قاشق غذاخوری
زعفران:کمی
کره:50 گرم
مراحل تهیه مرغ پرتقالی با کته به همراه زرشک و پوست پرتقال به زبان ساده
1 مرحله اول
کاراملی کردن پیاز
پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید و هر وقت خشک شد بهش کمی آب اضافه کنید تا طلایی و کاراملی بشه.
2 مرحله دوم
سرخ کردن مرغها
پیازها رو بدید کنار و مرغ ها رو توی ماهیتابه بچینید؛ سپس فلفل سیاه، نمک و چند تکه چوب دارچین بزنید. رنگ کاراملی ظاهر شده یه نشونهست که میگه باید مرغها رو برگردوند. کمی که سرخ شدن، یک لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت کم 30 دقیقه بپزید.
3 مرحله سوم
مزه دار کردن مرغ با زعفرون و آب پرتقال
یه کوچولو زعفرون آسیاب کنید و با چند تکه یخ دم بدید. آب 7-8 تا پرتقال رو هم بگیرید. بعد از نیم ساعت پخت مرغ، نصف آب پرتقالهایی که گرفتید رو از صافی رد کنید و به مرغ اضافه کنید. نصف زعفرون دم کرده هم روی مرغها بریزید و در ماهیتابه رو ببندید.
4 مرحله چهارم
پخت برنج
برنج رو با آب سرد بشورید و با نمک و روغن روی گاز با حرارت زیاد قرار بدید. آب برنج که کشیده شد شعله رو کم کنید و درش رو ببندید.
5 مرحله پنجم
افزودن نصفهی آب پرتقال
هر یک ربع مرغ ها رو پشت و رو کنید و باقی آب پرتقال رو هم اضافه کنید.
6 مرحله ششم
گرفتن تلخی پوست پرتقال
پوست پرتقال رو از قبل یک ساعت توی آب خیس کنید و بعد 5 دقیقه داخل آب بجوشونید و آبکش کنید. این کار رو باید 3 بار انجام بدید تا کاملا تلخیشون گرفته بشه.
7 مرحله هفتم
تهیه سس زرشک
زرشکها رو بشورید و با کره روی حرارت کم 30 ثانیه تفت بدید. شکر و زعفرون اضافه کنید و بعد از 30 ثانیه پوست پرتقال بریزید و 1 دقیقه سرخ کنید. برنج که دم کشید، 4-5 قاشق از برنج هم توی زرشکها بریزید.
8 مرحله هشتم
سرو مرغ پرتقالی
قبل از سرو حتما غذا رو بچشید. 1 پرتقال رو هم مثل ویدیو قاچ کنید و کنار غذا بذارید که معرف این بشقاب باشه. نکته: اگه دوست داشتید مزه مرغتون به شیرینی بزنه توی آب جوش 1 قاشق شکر بریزید و آروم آروم به مرغ اضافه کنید.
زمان آماده سازی:
1 ساعت و 20 دقیقه
مناسب برای
6 نفر