طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و رستورانی نواب ابراهیمی

آیلا

معاون مدیریت
مدیر
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه مرغ پرتقالی با زرشک پلو خوشمزه و رستورانی برای ۶ نفر

مواد اولیه
برنج:3 پیمانه
آب:5 پیمانه (برای پخت برنج)
پیاز:2 عدد
مرغ:4 تکه (ران و سینه)
فلفل سیاه:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم
چوب دارچین:پند تکه
زعفران:3-4 قاشق چای خوری
آب پرتقال:7-8 عدد
خلال پوست پرتقال:2 مشت
زرشک:1 پیاله
شکر:1 قاشق غذاخوری
زعفران:کمی
کره:50 گرم


مراحل تهیه مرغ پرتقالی با کته به همراه زرشک و پوست پرتقال به زبان ساده
1 مرحله اول
کاراملی کردن پیاز
پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید و هر وقت خشک شد بهش کمی آب اضافه کنید تا طلایی و کاراملی بشه.

2 مرحله دوم
سرخ کردن مرغ‌ها
پیازها رو بدید کنار و مرغ ها رو توی ماهیتابه بچینید؛ سپس فلفل سیاه، نمک و چند تکه چوب دارچین بزنید. رنگ کاراملی ظاهر شده یه نشونه‌ست که می‌گه باید مرغ‌ها رو برگردوند. کمی که سرخ شدن، یک لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت کم 30 دقیقه بپزید.

3 مرحله سوم
مزه دار کردن مرغ با زعفرون و آب پرتقال
یه کوچولو زعفرون آسیاب کنید و با چند تکه یخ دم بدید. آب 7-8 تا پرتقال رو هم بگیرید. بعد از نیم ساعت پخت مرغ، نصف آب پرتقال‌هایی که گرفتید رو از صافی رد کنید و به مرغ اضافه کنید. نصف زعفرون دم کرده هم روی مرغ‌ها بریزید و در ماهیتابه رو ببندید.

4 مرحله چهارم
پخت برنج
برنج رو با آب سرد بشورید و با نمک و روغن روی گاز با حرارت زیاد قرار بدید. آب برنج که کشیده شد شعله رو کم کنید و درش رو ببندید.

5 مرحله پنجم
افزودن نصفه‌ی آب پرتقال
هر یک ربع مرغ ها رو پشت و رو کنید و باقی آب پرتقال رو هم اضافه کنید.

6 مرحله ششم
گرفتن تلخی پوست پرتقال
پوست پرتقال رو از قبل یک ساعت توی آب خیس کنید و بعد 5 دقیقه داخل آب بجوشونید و آبکش کنید. این کار رو باید 3 بار انجام بدید تا کاملا تلخیشون گرفته بشه.

7 مرحله هفتم

تهیه سس زرشک
زرشک‌ها رو بشورید و با کره روی حرارت کم 30 ثانیه تفت بدید. شکر و زعفرون اضافه کنید و بعد از 30 ثانیه پوست پرتقال بریزید و 1 دقیقه سرخ کنید. برنج که دم کشید، 4-5 قاشق از برنج هم توی زرشک‌ها بریزید.

8 مرحله هشتم
سرو مرغ پرتقالی
قبل از سرو حتما غذا رو بچشید. 1 پرتقال رو هم مثل ویدیو قاچ کنید و کنار غذا بذارید که معرف این بشقاب باشه. نکته: اگه دوست داشتید مزه‌ مرغتون به شیرینی بزنه توی آب جوش 1 قاشق شکر بریزید و آروم آروم به مرغ اضافه کنید.

زمان آماده سازی:
1 ساعت و 20 دقیقه
مناسب برای
6 نفر

Û°Û¹_Û°Û¸_Û°Û¹_20231016_110102_1870474507.jpg
 

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
قیافه اش قشنگه به نظرت مزه اش هم خوب میشه؟
 
استارتر
استارتر
آیلا

آیلا

معاون مدیریت
مدیر
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
آره من درست کردم خوشمون اومد از طعمش
من انچنان دوست نداشتم

سسشو خالی میخوردم خوشم میومد ولی با غذا نه

طعم میوه رو حس میکردی یه جورایی مثل لواشک زردآلو بود
 

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه مرغ پرتقالی با زرشک پلو خوشمزه و رستورانی برای ۶ نفر

مواد اولیه
برنج:3 پیمانه
آب:5 پیمانه (برای پخت برنج)
پیاز:2 عدد
مرغ:4 تکه (ران و سینه)
فلفل سیاه:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم
چوب دارچین:پند تکه
زعفران:3-4 قاشق چای خوری
آب پرتقال:7-8 عدد
خلال پوست پرتقال:2 مشت
زرشک:1 پیاله
شکر:1 قاشق غذاخوری
زعفران:کمی
کره:50 گرم


مراحل تهیه مرغ پرتقالی با کته به همراه زرشک و پوست پرتقال به زبان ساده
1 مرحله اول
کاراملی کردن پیاز
پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید و هر وقت خشک شد بهش کمی آب اضافه کنید تا طلایی و کاراملی بشه.

2 مرحله دوم
سرخ کردن مرغ‌ها
پیازها رو بدید کنار و مرغ ها رو توی ماهیتابه بچینید؛ سپس فلفل سیاه، نمک و چند تکه چوب دارچین بزنید. رنگ کاراملی ظاهر شده یه نشونه‌ست که می‌گه باید مرغ‌ها رو برگردوند. کمی که سرخ شدن، یک لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت کم 30 دقیقه بپزید.

3 مرحله سوم
مزه دار کردن مرغ با زعفرون و آب پرتقال
یه کوچولو زعفرون آسیاب کنید و با چند تکه یخ دم بدید. آب 7-8 تا پرتقال رو هم بگیرید. بعد از نیم ساعت پخت مرغ، نصف آب پرتقال‌هایی که گرفتید رو از صافی رد کنید و به مرغ اضافه کنید. نصف زعفرون دم کرده هم روی مرغ‌ها بریزید و در ماهیتابه رو ببندید.

4 مرحله چهارم
پخت برنج
برنج رو با آب سرد بشورید و با نمک و روغن روی گاز با حرارت زیاد قرار بدید. آب برنج که کشیده شد شعله رو کم کنید و درش رو ببندید.

5 مرحله پنجم
افزودن نصفه‌ی آب پرتقال
هر یک ربع مرغ ها رو پشت و رو کنید و باقی آب پرتقال رو هم اضافه کنید.

6 مرحله ششم
گرفتن تلخی پوست پرتقال
پوست پرتقال رو از قبل یک ساعت توی آب خیس کنید و بعد 5 دقیقه داخل آب بجوشونید و آبکش کنید. این کار رو باید 3 بار انجام بدید تا کاملا تلخیشون گرفته بشه.

7 مرحله هفتم

تهیه سس زرشک
زرشک‌ها رو بشورید و با کره روی حرارت کم 30 ثانیه تفت بدید. شکر و زعفرون اضافه کنید و بعد از 30 ثانیه پوست پرتقال بریزید و 1 دقیقه سرخ کنید. برنج که دم کشید، 4-5 قاشق از برنج هم توی زرشک‌ها بریزید.

8 مرحله هشتم
سرو مرغ پرتقالی
قبل از سرو حتما غذا رو بچشید. 1 پرتقال رو هم مثل ویدیو قاچ کنید و کنار غذا بذارید که معرف این بشقاب باشه. نکته: اگه دوست داشتید مزه‌ مرغتون به شیرینی بزنه توی آب جوش 1 قاشق شکر بریزید و آروم آروم به مرغ اضافه کنید.

زمان آماده سازی:
1 ساعت و 20 دقیقه
مناسب برای
6 نفر

مشاهده پیوست 352205
من امروز امتحانی مرغ پرتقالی پختم خوشمزه شد دستتون درد نکنه🤍💚
 

بالا