مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه غذای عربی خلیجی مجبوس خوشمزه به روشی آسان و راحت، این غذا با نام کبسه لبنانی دجاج بحرینی و مرغ کویتی هم شناخته می شود. همچنین نوعی از مجبوس بوشهری نیز وجود دارد
- 2 پيمانه برنج
- 200 گرم گوشت
- يك پيمانه لپه
- 2 عدد سيبزميني كوچك و خرد شده
- نمك و اب جوش به ميزان لازم
- ادويه هاي : زردچوبه ، كاري، دارچين ، زنجبيل ، ميخك ، تخم گشنيز، هل ، ورق خليجي ، فلفل سياه، فلفل قرمز ، از هر كدام يك ق چ
- 2 عدد پياز
- يك عدد گوجه براي تزيين اختياري
- همه ي مواد ادويه مان با هم مخلوط مي كنيم.گوشتمون در قابلمه يا ديزي تفت ميديم پياز خرد مي كنيم اب گوشت و پياز گرفته شد روغن ميريزيم. خوب تفت ميدهيم ، نصف ادويه هاي مخلوطمون به گوشت اضافه مي كنيم. وبعد از دو سه بار تفت با شعله ي ملايم ، با اب ميزاريم خوب بپزد. و پخته شدگوشتمان اب به اندازه ي ٣-٤ ق غذاخوري داشته باشد. اگر ابش زياد بود سرش برداريم تا كم شود.
- برنج خيس خورده مان در اب جوش و نمك ميريزيم و جوش ميدهيم و جوش خورد ابكش مي كنيم. وميزاريم براي دم كردن. كف قابلمه نان ، سيب زميني يا خود برنج ميتوانيم استفاده كنيم. تا تهديگ قشنگي داشته باشيم برنج ابكش ميريزيم و همان اب گوشت پخته شده را به روي روي برنج ميريزيم و هم ميزنيم و برنج مان رنگ سبز رنگي بدست بياره و ميزاريم دم بكشد
- نخود لپه خيس خورده ميزاريم بپرد
- در تابه پياز خردشده همراه روغن ميريزيم تفت ميديم تا نرم بشوند گوشتها رابه پياز اضافه مي كنيم يكي دوبار هم ميزنيم و باقي ادويه ها همراه نمك اضافه مي كنيم. و خوب تفت و تا حدودي سرخ مي كنيم. نبايد زياد سرخ شود. گوشتها كه طعم دارشد بر ميداريم ودرون همان تابه سيب زميني ريز خردشده تفت ميديم و سرخ ميكنيم اگر سيبزميني كمي سفت بود نصف كمتر استكان اب اضافه ني كنيم ولپه ها هم همراه اب اضافه مي كنيم و تفت ميدهيم. تا اب ان كم شود به اندازه اي كه اب نداشته باشد و خشك هم نباشد.
- پلو دم كشيده در سيني ميريزيم روسر ان گوشت و در اطرافش لپه و سيبزميني ميريزيم. براي تزيين يك گوجه چهار قاچ كردم در همان تابه سرخ كردم و كنار غذا گذاشتم.