طرز تهیه مجبوس عربی در خانه

مجله خبری

⭐کاربر ارشد⭐
عضویت
Dec 16, 2020
ارسال ها
2,115
آموزش دستور تهیه غذای عربی خلیجی مجبوس خوشمزه به روشی آسان و راحت، این غذا با نام کبسه لبنانی دجاج بحرینی و مرغ کویتی هم شناخته می شود. همچنین نوعی از مجبوس بوشهری نیز وجود دارد
  1. 2 پيمانه برنج
  2. 200 گرم گوشت
  3. يك پيمانه لپه
  4. 2 عدد سيبزميني كوچك و خرد شده
  5. نمك و اب جوش به ميزان لازم
  6. ادويه هاي : زردچوبه ، كاري، دارچين ، زنجبيل ، ميخك ، تخم گشنيز، هل ، ورق خليجي ، فلفل سياه، فلفل قرمز ، از هر كدام يك ق چ
  7. 2 عدد پياز
  8. يك عدد گوجه براي تزيين اختياري

  • همه ي مواد ادويه مان با هم مخلوط مي كنيم.گوشتمون در قابلمه يا ديزي تفت ميديم پياز خرد مي كنيم اب گوشت و پياز گرفته شد روغن ميريزيم. خوب تفت ميدهيم ، نصف ادويه هاي مخلوطمون به گوشت اضافه مي كنيم. وبعد از دو سه بار تفت با شعله ي ملايم ، با اب ميزاريم خوب بپزد. و پخته شدگوشتمان اب به اندازه ي ٣-٤ ق غذاخوري داشته باشد. اگر ابش زياد بود سرش برداريم تا كم شود.


  • برنج خيس خورده مان در اب جوش و نمك ميريزيم و جوش ميدهيم و جوش خورد ابكش مي كنيم. وميزاريم براي دم كردن. كف قابلمه نان ، سيب زميني يا خود برنج ميتوانيم استفاده كنيم. تا تهديگ قشنگي داشته باشيم برنج ابكش ميريزيم و همان اب گوشت پخته شده را به روي روي برنج ميريزيم و هم ميزنيم و برنج مان رنگ سبز رنگي بدست بياره و ميزاريم دم بكشد


  • نخود لپه خيس خورده ميزاريم بپرد


  • در تابه پياز خردشده همراه روغن ميريزيم تفت ميديم تا نرم بشوند گوشتها رابه پياز اضافه مي كنيم يكي دوبار هم ميزنيم و باقي ادويه ها همراه نمك اضافه مي كنيم. و خوب تفت و تا حدودي سرخ مي كنيم. نبايد زياد سرخ شود. گوشتها كه طعم دارشد بر ميداريم ودرون همان تابه سيب زميني ريز خردشده تفت ميديم و سرخ ميكنيم اگر سيبزميني كمي سفت بود نصف كمتر استكان اب اضافه ني كنيم ولپه ها هم همراه اب اضافه مي كنيم و تفت ميدهيم. تا اب ان كم شود به اندازه اي كه اب نداشته باشد و خشك هم نباشد.


  • پلو دم كشيده در سيني ميريزيم روسر ان گوشت و در اطرافش لپه و سيبزميني ميريزيم. براي تزيين يك گوجه چهار قاچ كردم در همان تابه سرخ كردم و كنار غذا گذاشتم.
 

بالا