طرز تهیه ماکارونی

استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
(این مقدار که میگم برای ماکارونی ۵۰۰ گرمی هست)

طرز تهیه

تو یه تابه بزرگ ۲ تا پیاز بزرگ به همراه گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی یا هردو یا گوشت تکه ای مرغ (مقدار گوشت به دلخواه ولی زیاد نزنید خوب نمیشه ۲۰۰ گرم کافیه ،مرغ ۲ تیکه کافیه)استخوان هم داشت با همون می تونید تفت بدید اشکال نداره خوشمزه ترم میشه آخر سر بخواید می تونید بردارید

با یک استکان روغن تفت بدید گوشت چرخ کرده رو کمی ریز کنید ، ادویه بزنید نوک قاشق چای خوری فلفل و نصف قاشق چای خوری زردچوبه بزنید و هر ادویه ای که دوست دارید کمی بزنید و۲ قاشق غذاخوری سرخالی رب گوجه فرنگی و ۱ قاشق چای خوری سرخالی نمک و تفت بدید


بعد یک کاسه آب بریزید و بذارید بجوشه زیرشو کم کنید تا دوسه ساعت بپزه اگه گوشت تکه ای بود دوکاسه آب بریزید و باید حداقل پنج شش ساعت بپزه تا جابیفته اواخرپخت مرغ و گوشت تکه ای رو ریش ریش کنید


می تونید اواخر پخت کمی آبلیمو هم اضافه کنید ، بعد از پخت کامل بذارید آبش کشیده بشه دوباره تفت بخوره یکم ته بگیره مطمئن بشید آب نداره بعد نصف استکان هم روغن اضافه کنید برای ته دیگ که قرمز بشه

و اون نصف استکان روغن رو بردارید و کنار بذارید


اگه گوشت یا مرغ تکه ای بود اواخر پخت ریش ریش کنید و تفت بدید ، گوشت رو خیلی سرخ نکنید آب میان بافتیشو از دست میده خشک میشه


(پیاز زیاده ولی خب پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه ماکارونی رو که میذارید دم پیازها آب میشه زیاد مشخص نمیشه اگه نگران دیده شدن پیازها هستید پیاز رو می تونید با رنده درشت رنده کنید )
 
آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
به دلخواه ماکارونی فرمی یا رشته ای ۵۰۰ گرمی دوست داشتید خوردش کنید و داخل یه ظرف بریزید یا ترکیب کنید


تو یه قابلمه بزرگ ،( قابلمه ۸ نفر) آب پرکنید سرش کمی خالی باشه کمی نمک بزنید وقتی کمی جوشید بخار کرد ، اگه دیدید خیلی آب می جوشه قلقل میکنه یکم آب مثلا نصف استکان آب سرد اضافه کنید تا دماش بیاد پایین تا حدی که فقط بخار کنه و بعد ماکارونی رو اضافه کنید


و بعد ماکارونی رو اضافه کنید مدام هم بزنید با حرارت زیاد حتما وقت بگیرید ۳ دقیقه بجوشه آبکش کنید و کلی روش آب سرد بگیرید تا کاملا سرد بشه تا خمیر نشه ، صاف بذارید کنار سینک یکم آبش بره وقت بگیرید ۱ دقیقه که ماکارونی رو فورا کم کم بردارید و با سس ترکیب کنید


زود یا دیر بردارید آبکش رو خمیر میشه باید خیلی آب نداشته باشه و خشک هم نباشه چسبنده نباشه به دستتون اصلا نچسبه روش یکم آب داشته باشه


* اگه کاری پیش اومد دوباره روی ماکارونی آب بگیرید آبکش رو صاف بذارید کنارسینک یه دیقه آبش بره بعد با سس ترکیب کنید *



نصف استکان روغنی که برای ته دیگ برداشته بودین بریزید داخل قابلمه بذارید روغن داغ بشه ، سیب زمینی حلقه ای رو بذارید یه طرفشو سرخ کنید برگردونید اونطرفشم یکم تفت بخوره بعد ماکارونی رو اضافه کنید کناره هاشو جمع کنید و بذارید یکساعت دم بکشه
یا وقتی روغن داغ شد نون دولایه بذارید یکم تفت خورد ماکارونی رو اضافه کنید و یا روی نون سیب زمینی حلقه ای بذارید بعد ماکارونی رو اضافه کنید


بادمجون ، بربری هم گذاشتم خوب شد نون سنگگ هم خوب میشه

به دلخواه سیب زمینی نگینی سرخ کنید و بعد از دم کشیدن ترکیب کنید


و با هر موادی که دوست دارید درست کنید
اگه آماده شد فعلا نخواستید شام بخورید ماکارونی رو بریزید تو قابلمه دیگه و ته دیگ روبرگردونید که برشتگی ته دیگ از بین نره
 
آخرین ویرایش:

بالا