مجله خبری

Guest
آموزش و دستور پخت مانی پلو اصل دامغان به روش ساده و آسان سریع

4 الی 5 نفر
  1. 3 پیمانه برنج
  2. 300 گرم گوشت گوسفندی بدون استخوان
  3. دوسوم پیمانه لپه
  4. 100 الی150گرم رشته پلویی
  5. 1 عددپیاز
  6. زیره به مقداردلخواه
  7. دوسوم پیمانه کشمش پلویی
  8. 1/4 پیمانه زرشک
  9. نمک.زردچوبه.فلفل
  10. زعفران دمکرده به مقداردلخواه

لپه روبامقداری اب بزاریدبپزه ولی وا نره.
پیازروخلالی کرده و تفت دهید سپس گوشت رو بهش اضافه وتفت دهید تا تغییررنگ بده بعدنمک و فلفل و زردچوبه بزنید وقتی بوی ادویه جات بلندشد مقداری ابجوش بریزید و بزارید تا گوشت کاملا پخته بشه و آبش مثل سس غلیظ بشه.
برنج رو با اب و نمک بگذارید بجوشد بعد از 5دقیقه جوشیدن لپه و رشته پلویی را بریزید پس ازچند قل ابکش کنید.

ته قابلمه روغن بریزیدته دیگ دلخواه را بریزیدسپس یک لایه برنج ابکش ویک لایه سس گوشتی و مقداری زیره،به همین ترتیب تا مواد تمام شود بعد مقداری زعفران اب کرده بریزید و وقتی دم کشید روغن یا کره روش بریزید.
کشمش رو با کمی روغن تفت بدید سپس زرشک را اضافه و با کشمش تفت دهید.
من گوشتو قاطی برنج نکردم و زرشک و کشمش هم جدا جدا تفت دادم خلال پسته هم برای تزیین ریختم

 

بالا