دخترمهتاب🌙
کاربر جدید
- عضویت
- Sep 10, 2023
- جنسیت
- خانم
مارمالاد_توت_فرنگی
فرق مارمالاد با مربا چیه؟
مارمالاد، یک نوع مربای خمیری شکل و ژله ای است که در آن تکه های میوه اصلا مشخص نیست.ولی در تهیه مربا معمولا میوه را به شکل درسته می پزند.
توت فرنگی :1 کیلوگرم
شکر :1 کیلوگرم
آب : 2 لیوان
طرز تهیه :
ابتدا توت فرنگیها را بشوئید سپس ریز خرد کنید
شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را در غذا ساز بریزید و پوره کنید و همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا قوام بیاید در این مدت چند بار کف روی مربا را بگیرید.
پس از قوام آمدن مربا گاز رو خاموش کنید و بگذارید در همان ظرف بماند و پس از سرد شدن یعنی حدود 5_6ساعت بعد مربا رو خالی و در ظرف در دار مناسب بریزید.
برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید و در انتهای کار 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه اضافه کنید.
فرق مارمالاد با مربا چیه؟
مارمالاد، یک نوع مربای خمیری شکل و ژله ای است که در آن تکه های میوه اصلا مشخص نیست.ولی در تهیه مربا معمولا میوه را به شکل درسته می پزند.
توت فرنگی :1 کیلوگرم
شکر :1 کیلوگرم
آب : 2 لیوان
طرز تهیه :
ابتدا توت فرنگیها را بشوئید سپس ریز خرد کنید
شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را در غذا ساز بریزید و پوره کنید و همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا قوام بیاید در این مدت چند بار کف روی مربا را بگیرید.
پس از قوام آمدن مربا گاز رو خاموش کنید و بگذارید در همان ظرف بماند و پس از سرد شدن یعنی حدود 5_6ساعت بعد مربا رو خالی و در ظرف در دار مناسب بریزید.
برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید و در انتهای کار 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه اضافه کنید.