مجله خبری

Guest
آموزش دستور تهیه کاسترول بادمجان در خانه به روشی آسان و راحت

  1. 2/5 پيمانه آرد
  2. 1/5 ق خميرمايه + 1ق م شكر + نصف پيمانه آبگرم
  3. 200 گرم پنيرپيتزا
  4. مايه گوشتي (مانند مايه ماكاروني)
  5. بادمجان ورقه اي سرخ شده
  6. عدد فلفل دلمه اي خردشده يك
ابتدا خميرمايه و شكر و آبگرم را مخلوط كرده و روي آن را پوشانده و ده دقيقه استراحت ميدهيم
مايه خمير بعمل آمده را به آرد اضافه كرده همراه با يك ق مرباخوري نمك مخلوط كرده و كامل ورز ميدهيم (اگر مخلوط خيلي خشك بود كمي آب يا شير اضافه ميكنيم و اگر خمير چسبناك بود كمي آرد اضافه كزده و ورز ميدهيم.)

روي خمير آماده شده كه ديگه چسبناك نيست رو پوشانده و در دماي محيط به مدت يكساعت استراحت ميدهيم

خمير رو بصورت بيضي بزرگ بازميكنيم و موادگوشتي را روي خمير ريخته و بادمجان ها و فلفل دلمه اي ها و پنيرپيتزا را روي آن ميريزيم. روي مواد را با خمير ديگر پوشانده و با اضافه هاي خمير گل و برگ درست كرده و روي آن قرارداده و روي آن را با زرده تخم مرغ رومال ميكنيم.

در سيني فر قرارداده و درفرازقبل گرم شده به مدت ٣٠ تا ٤٥ دقيقه تازماني كه روي آن رنگ گرفته و برشته شود قرارميدهيم.

 

بالا