مجله خبری

Guest
آموزش دستور تهیه قهوه هسته خرما یک نوشیدنی شگفت انگیز و پر خاصیت در منزل



مواد لازم
  1. مقداری هسته خرما
ابتدا هسته های خرما را با آب گرم شستم و آنها را خوب بین انگشتان مالیدم تا زواید و اون پوست نازک رویش پاک شود. بعد به مدت دو هفته (15 روز) در آب خیساندم و هر روز آبش را عوض کردم.
بعد از دو هفته آبکش کردم و اجازه دادم تا خوب خشک شوند.

سپس هسته ها را توی تابه ای روی گاز گذاشتم و با شعله کم به مدت دو ساعت تفت دادم تا رنگ آن تیره تر شود و کمی سوزانده شود.

سپس اجازه دادم تا سرد شوند، با هاون مقداری کوبیدم و بعد توی دستگاه آسیاب خوب پودرش کردم

البته با آسیاب های خانگی سخت انجام میشه و میشه این مرحله را بیرون داد تا انجامش دهند و کاملاً پودر شوند.
من با دستگاه آسیاب خانگی انجام دادم و بعد از صافی رد کردم تا پودرهاش جدا بشه و مابقی دانه درشت تر ها را برای چای و دمنوش گذاشتم.

موارد مصرف قهوه هسته خرما استفاده برای قهوه، چای، و یا پخت کیک و روش های دم کردن پودر هسته خرما نیز به صورت چای در فنجان و یا فلاکس، دم کردن به شکل قهوه ترک و قهوه اسپرسو، و برای درست کردن کیک نیز مخلوط با آرد بسته به ذائقه است. همچنین خواص گیاهی این محصول برای درمان دیابت، زخم های بدن، درد چشم، آرامش اعصاب، درد معده و درد مفاصل به کار می رود.

 

روشنا

Guest
منم تواینستا دیدم کلیپش رو فقط کسی امتحان کرده یا خورده ببینه چه طعمی داره ؟
 

بالا