مجله خبری

Guest
آموزش دستور پخت قاورمه غذای اصیل و خوشمزه کرمانشاه در منزل، قاورمه در بین غذاهای کوردی جایگاه ویژه‌ ای دارد و بسیار محبوب است. البته از گوشت تازه به همراه دل و جگر گوسفندی هم استفاده می‌شود. مصرف قاورمه برای بدست آوردن انرژی برای زنانی که به تازگی زایمان کرده‌اند و ورزشکاران کاربرد دارد. این غذا حتما باید در وعده‌ی ناهار میل شود. قاورمه به فارسی معنای برشته و نوعی بریان می دهد البته غذای قایرمه با قاورمه متفاوت است. قایرمه غذای کردستان است.

مواد لازم
  1. گوشت مرغ هر اندازه که بخوایید
  2. سیب زمینی هم بیشتر از گوشت باشه
  3. 1 عدد پیاز
  4. زردچوبه و پودرسیر
اول گوشت رو تکه میکنیم بعد سیب زمینی رو مکعبی خرد میکنیم پیاز هم هم چنین.

بعد داخل قابلمه روغن میریزم گوشتا رو میندازیم توش سرخ شن. بعد که سرخ شدن سیب زمینی پیاز زردچوبه پودرسیر اضافه میکنیم. بعد هم میزنیم. بعد شعله رو کم میکنیم تا خودش بپزه. سیب زمینی گوشت با هم بپزن سیب زمینی ها نرم شن..بعد آماده میشه



قاورمه مرغ
 

بالا