مجله خبری
Guest
آموزش دستور پخت قاورمه غذای اصیل و خوشمزه کرمانشاه در منزل، قاورمه در بین غذاهای کوردی جایگاه ویژه ای دارد و بسیار محبوب است. البته از گوشت تازه به همراه دل و جگر گوسفندی هم استفاده میشود. مصرف قاورمه برای بدست آوردن انرژی برای زنانی که به تازگی زایمان کردهاند و ورزشکاران کاربرد دارد. این غذا حتما باید در وعدهی ناهار میل شود. قاورمه به فارسی معنای برشته و نوعی بریان می دهد البته غذای قایرمه با قاورمه متفاوت است. قایرمه غذای کردستان است.
مواد لازم
بعد داخل قابلمه روغن میریزم گوشتا رو میندازیم توش سرخ شن. بعد که سرخ شدن سیب زمینی پیاز زردچوبه پودرسیر اضافه میکنیم. بعد هم میزنیم. بعد شعله رو کم میکنیم تا خودش بپزه. سیب زمینی گوشت با هم بپزن سیب زمینی ها نرم شن..بعد آماده میشه
مواد لازم
- گوشت مرغ هر اندازه که بخوایید
- سیب زمینی هم بیشتر از گوشت باشه
- 1 عدد پیاز
- زردچوبه و پودرسیر
بعد داخل قابلمه روغن میریزم گوشتا رو میندازیم توش سرخ شن. بعد که سرخ شدن سیب زمینی پیاز زردچوبه پودرسیر اضافه میکنیم. بعد هم میزنیم. بعد شعله رو کم میکنیم تا خودش بپزه. سیب زمینی گوشت با هم بپزن سیب زمینی ها نرم شن..بعد آماده میشه
آموزش لیست غذایی متنوع
لیست غذایی متنوع ناهار و شام برای مهمانی برای خانم ها برای مجالس و روزهای عادی لیست غذاهای محلی لیست انواع آش در اینجا تعدادی از آش های ایرانی را به شما معرفی می کنیم. آش شله قلمکار اصفهان آش ترش زنجان آش رشته اردبیل آش جو قم آش آلو قزوین آش لخشک مشهد آش بلغور شیر خراسان آش شه له مین کردستان...
madaran.net