طرز تهیه فلافل مثل بیرون و مغازه ها

  • شروع کننده موضوع مژده
  • تاریخ شروع

مژده

Guest
آموزش پخت و تهیه فلافل جنوبی دقیقا مثل فلافلی که بیرون و توی مغازه ها درست میکنن. طرز تهیه فلافل جنوبی و خوزستانی خوشمزه و اصل

مواد لازم​


۸ نفر

  1. 1 کیلو نخود خیس شده
  2. 2 عدد پیاز
  3. چند حبه سیر
  4. ادویه فلافل
  5. روغن مایع برای سرخ کردن

نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چندبار آبشو عوض میکنیم بعدش آبکش میکنیم و به همراه سیر و پیاز چرخ میکنیم بعد از چرخ کردن ادویه ها رو اضافه میکنیم و موادو مخلوط میکنیم. بعدش قالب بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

فلافل مثل بیرون
 

بور چشم سبز

Guest
اوووف بر تو فلفلی آتیشی بزن بر بدن??????♥️
 
استارتر
استارتر

مژده

Guest
ولی درست گفتی ما داخلش یا جوش شیرین یا بکینگ پودر میریزیم تا خوب پوف کنه
اکثرا داخل مغازه ها از جوش شیرین استفاده میکنن
آره توی برخی دستور تهیه هاش دیدم، جوش شیرین که خیلی خطرناکه ولی بکینگ پودر میشه گذاشت
 

دختر جذاب

Guest
اشتباه زدی مژده جون?
طرز تهیه فلافل خوشمزه مثل بیرون استفاده از روغن داغی هست که یه هفته مونده ???
این راز رستوران هایی هست که غذاهای خوشمزه دارن

فقط لطفا این راز رو همین جا چال بکن و بذار بین خودمون دوتا بمونه????
 
استارتر
استارتر

مژده

Guest
اشتباه زدی مژده جون?
طرز تهیه فلافل خوشمزه مثل بیرون استفاده از روغن داغی هست که یه هفته مونده ???
این راز رستوران هایی هست که غذاهای خوشمزه دارن

فقط لطفا این راز رو همین جا چال بکن و بذار بین خودمون دوتا بمونه????
هرچی چرک تر خوشمزه تر?
 

Dela

Guest
هعى ادمين جان، چه ميكنى با ما:دى هم رژيم بگيريم هم عكس فلافل ببينيم:دى
 

طلای سرخ

Guest
آموزش پخت و تهیه فلافل جنوبی دقیقا مثل فلافلی که بیرون و توی مغازه ها درست میکنن. طرز تهیه فلافل جنوبی و خوزستانی خوشمزه و اصل

مواد لازم​


۸ نفر

  1. 1 کیلو نخود خیس شده
  2. 2 عدد پیاز
  3. چند حبه سیر
  4. ادویه فلافل
  5. روغن مایع برای سرخ کردن

نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چندبار آبشو عوض میکنیم بعدش آبکش میکنیم و به همراه سیر و پیاز چرخ میکنیم بعد از چرخ کردن ادویه ها رو اضافه میکنیم و موادو مخلوط میکنیم. بعدش قالب بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

مشاهده پیوست 1880
اجازه بدید من دستور خودمو اینجا منتقل کنم
برم الان میام
 

طلای سرخ

Guest
اندازه هارو هر طور خواستید بزارید ذاعقه هر کسی فرق داره.
نخودو بیست چاری خیسوندم و چند بار آبشو عوض کردم.
همراه یه سیب زمینی بسیار بسیار گنده چرخ کردم (البته چرخ گوشت ندارم.رنده کردم )بعد سه قسمتش کردم برای سه دفعه مون.دو بستشه فریز کردم.
خب
یه قسمتشو یه پیاز رنده کردم دو قاشق آرد زدم (آرد نونوایی تموم کرده بودم آرد کیک زدم)البته یه وقتایی خمیر وسط نون باگت توش میذارم اونم خوبه.
یه ریزه رب گوجه زدم.
ادویه مخصوص فلافل و یه ریزه زردچوبه فقط واسه رنگش طعمش با همون ادویه مخصوصش ردیفه
نمک
فلفل
یکم آب
و
حالا فوت کوزه گری واسه پف کردنش
جوش شیرین
پکینگ پودر هم میشه ها اما جوش شیرین بهتر پف میده.
بعدم که توی روغن شناور سرخ کردم
البته فقط نصف لیوان روغن ریختم
خسیس بازی نه هاااااااا
سرفه جویی
یه قابلمه کوچیک گذاشتم روی شعله یه وری وایسه
روغن ریختم یه ورش موند
دو دونه دو دونه توش سرخ کردم
روغن گرون شده خو
میشه توش جعفری خرد شده هم گذاشت.نداشتم.
 

بالا