هایدی

Guest

خوراک سوسیس و سیب زمینی?​

مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه الی ۴۵ دقیقه

مواد لازم​


  1. 1 سیب زمینی بزرگ
  2. نصف مقدار سیب زمینی سوسیس
  3. 1 عدد پیاز متوسط
  4. یک عدد فلفل سبز تند(کوچک)
  5. 1/4 فلفل دلمه سبز
  6. نمک،فلفل قرمز و کمی زردچوبه
  7. 1 تا (2 قاشق غ) سس گوجه(کچاپ)




مراحل​

  1. سیب زمینی را مکعب ریز خرد کنید.بشویید و روی پارچه پهن کنید تا آبش خشک شود.

  2. سیب ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز را در دو قاشق روغن مایع تفت دهید تا سبک شود.سوسیس ها را مورب خرد کرده و با پیاز تفت دهید.

  3. فلفل ها را ریز خرد کنید و به دیگر مواد اضافه نمایید.نمک و فلفل قرمز(اختیاری) و زردچوبه را ریخته و سیب ها را بیافزایید.

  4. سس را روی مواد بریزید و خوب با مواد هم بزنید.یک دقیقه بعد خوراک آماده است.این خوراک هر چه تندتر باشد خوشمزه تر است.
 
آخرین ویرایش:

مژده

Guest
عنوان عالیه عزیزم??
منم هرچی رسید به ذهنم دستورشو میزارم?
 

مژده

Guest
خوارک فوری و نیم ساعته مرغ

مواد لازم
  1. مرغ سینه یا ران
  2. پیاز
  3. فلفل دلمه
  4. سیب زمینی
  5. نمک و فلفل
مرغ را بصورت ریز خرد میکنیم بعد پیاز را خرد کرده کمی تفت میدهیم بعد مرغ را اضافه میکنیم و کامل سرخش میکنیم بعد فلفل دلمه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و نصف لیوان اب و میزاریم ۲۰ دقیقه کامل بپزه تا آبش تموم بشه.

سیب زمینی را بصورت نگینی ریز خرد میکنیم من جدا سرخ کردم و بعد پختن غذا به موادمون اضافه کردم.با سس کچاپ میل بفرمایید

 

مامان اروین

Guest
خوارک فوری و نیم ساعته مرغ

مواد لازم
  1. مرغ سینه یا ران
  2. پیاز
  3. فلفل دلمه
  4. سیب زمینی
  5. نمک و فلفل
مرغ را بصورت ریز خرد میکنیم بعد پیاز را خرد کرده کمی تفت میدهیم بعد مرغ را اضافه میکنیم و کامل سرخش میکنیم بعد فلفل دلمه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و نصف لیوان اب و میزاریم ۲۰ دقیقه کامل بپزه تا آبش تموم بشه.

سیب زمینی را بصورت نگینی ریز خرد میکنیم من جدا سرخ کردم و بعد پختن غذا به موادمون اضافه کردم.با سس کچاپ میل بفرمایید

رو این خوراک جوزهندی هم رنده کنی خوشمزه تر میشه.
کلا جوز هندی برا خوراک های این سبکی خوشمزه ترشون میکنه
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
طرز تهیه جغول بغول

زمان آماده سازی:30 تا 60 دقیقه

مواد لازم برای تهیه جغول بغول​

پیاز درشت یک عدد
دل و جگر و قلوه گوسفند۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
سیب زمینی دو عدد
هویج دو عدد
لیموی تازه یک عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه جغول بغول​

مرحله اول
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و آن‌ها را درون تابه‌ای بریزید و کمی روغن روی آن بریزید.
مرحله دوم
سپس دل، قلوه و جگر را هم به آن‌ها اضافه کنید و با هم تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.
بعد از اینکه پیازها طلایی شدند یک قاشق رب به موادتان اضافه کنید و آن را هم بزنید.
مرحله سوم
نمک، فلفل و زرد چوبه را هم به موادتان اضافه کنید و به اندازه نصف لیوان آب روی موادتان بریزید و اجازه دهید آب کاملا به خورد مواد رود. سپس آب لیموی تازه روی آن بریزید و شعله زیر تا به را خاموش کنید.
مرحله چهارم
سیب زمینی و هویج را خرد کنید و آن‌ها را سرخ کنید و سپس آن‌ها را به موادتان اضافه کنید و در حد یک دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید. برای این کار بهتر است سیب زمینی‌هایتان را نگینی کنید.
اگر تمایل داشته باشید می‌توانید مقداری گوشت فیله گوسفندی هم به غذایتان اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این صورت بعد از اینکه پیازهایتان را داخل تابه ریختید و کمی داغ شدند گوشت گوسفند را به همراه دل به آن اضافه کنید و در حین هم زدن زرد چوبه و نمک را به مقدار لازم به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید گوشتتان بپزد.
مرحله ششم
در اواخر پخت مقداری دیگر از پیاز داغ را به همزاه جگر و قلوه در تابه‌ای دیگر تفت دهید و سپس آن‌ها را به مواد قبلی اضافه کنید.
در مرحله آخر لیموی تازه را به آن‌ها اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید و سرو کنید.
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

سوپ سبزیجات فوری​


زمان پخت 30 تا40 دقیقه

مواد لازم​

3نفر
  1. 5 تیکه گردن و بال مرغ
  2. هویج یک عدداسلاید شده
  3. 5 عدد قارچ اسلاید شده
  4. 1 عدد پیاز ریز شده
  5. 1 عدد سیب زمینی ریز شده
  6. 1 پیمانه سبزیجات تازه.جعفری.گشنیز و نعناع
  7. 1 پیمانه جو پرک وجو پوست کنده با هم
  8. 1 مشت رشته سوپ
  9. فلفل سیاه_زردچوبه_نمک_ پودر زنجبیل
  10. 2 قاشق روغن زیتون

مراحل​

  1. مرغ ها رو شسته وبا 4 لیوان آب و کمی زردچوبه و روغن روی گاز گذاشته و پیاز و هویج و سیب زمینی و قارچ اضافه میکنیم و بعد جو پوست کنده رو کمی قبلا خیس داده وبا جو پرک اضافه میکنیم.

  2. فرصت میدیم تا با شعله متوسط پخته بشه و سبزیجات تازه رو خورد کرده و اضافه میکنیم و در آخر کمی نمک و فلفل و پودرزنجیل زده و اجازه میدیم به غلظت بیفته ودر آخر رشته سوپ و اب نارنج تازه یا لیمو ترش تازه اضافه میکنیم.نوش جان?
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

خوراک بادمجان (غذای افغانی)​

زمان پخت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت

مواد لازم​

2 نفر
  1. 2 عدد بادمجان
  2. 400 گرم گوجه فرنگی تازه ی خرد شده یا کنسروی
  3. 1 عدد پیاز درشت خرد شده
  4. 2 حبه سیر له شده
  5. 1/2 فلفل دلمه در رنگهای مختلف (دانه گرفته شده و به صورت طولی خرد شده)
  6. 1/2 ق. چ. زردچوبه
  7. نمک – فلفل به میزان لازم
  8. ماست
  9. روغن

مراحل​

پوست بادمجان ها را گرفته و به صورت طولی یا حلقه حلقه خرد کنید. بادمجانها را داخل یک آبکش قرار داده و روی آنها کمی نمک بپاشید این کار باعث میشود هم تلخی بادمجانها رفته و هم موقع سرخ کردن روغن زیادی بخود نکشد.
کمی روغن را در تابه گرم کنید و پیاز های خرد شده – نمک – فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا نرم شود.سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم برای 10 دقیقه بپزد.
بادمجان ها را سرخ کنید تا هر دو روی آن طلایی شوند. سپس فلفل دلمه ها را نیز سرخ کنید.نصف سس گوجه فرنگی تهیه شده را داخل تابه یا قابلمه ریخته و روی آن فلفل های سرخ شده و بعد بادمجان ها را بجینید
در آخر روی آن باقیمانده ی سس گوجه را بریزید. در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید برای 15 دقیقه آرام بپزد.ماست را با 2 ق غ آب مخلوط کنید تا کمی آبکی شود. سیر و نمک را هم به ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید. زمان سرو کمی ماست و سیر را ته ظرف بریزید و روی آن خوراک بادمجان را قرار دهیدو کمی ماست و سیر هم روی خوراک بریزید.این خوراک خوشمزه را با نان یا کته می توان سرو کرد و با هر دو همچنان مطلوب می باشد.
 

مژده

Guest
نان تابه ای فوری
۱۵ دقیقه



مواد لازم​


۲ نفر

  1. 1 پیمانه آرد
  2. نصف قاشق نمک
  3. روغن
  4. 1 قاشق غذاخوری پکینگ پودر
  5. 3/4 پیمانه آب

مراحل​


  1. دستور دوست Rozina Dianaa


  2. اردو پکینگ‌پودرو نمک و اب را باهم مخلوط کنید.


  3. یکم کف تابه رو چرب کنید و از مواد به شکل دلخوادر ماهیتابه پهن کنید و برگدونید که هر دو طرفش بپزه
 

مژده

Guest


ته دیگه کوکو سبزی فوری

45 دقیقه


مواد لازم​


3 نفر

  1. مواد لازم برای برنج :
  2. 2 پیمانه برنج
  3. مقداری باقالی فریزر شده یا تازه
  4. مقداری شوید تازه یا خشک شده
  5. زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم
  6. مواد لازم برای کوکو :
  7. 1 پیمانه سبزی کوکو (گشنیز، شوید، جعفری، تره، پیازچه، سیر تازه)
  8. 2 عدد تخم مرغ
  9. نمک، پودر سیر، زردچوبه، فلفل
  10. 1 قاشق غذاخوری ماست (برای انسجام و تُرد شدن کوکو)
  11. زرشک و گردو برای داخل یا تزیین کوکو

  1. من چون برنج مو همیشه کته درست میکنم، به اندازه تقریباً یه بند انگشت بالای سطح برنج، آب میذارم و روی گاز گذاشتم. وقتی جوش اومد، نمک و روغن و کمی زردچوبه ریختم تا برنجم خوش رنگ بشه بعدم شوید خشک و باقالی را بهش اضافه کردم. اجازه دادم تا برنج بجوشه و آب برنج تمام بشه.


  2. در این فاصله، سبزی کوکو (اغلب از تره های بزرگ و برگ های تربچه توی سبزی خوردنم استفاده میکنم و کمی هم گشنیز و جعفری خشک بهش میزنم) تخم مرغ، ماست، نمک و زردچوبه زدم و آماده گذاشتم.

  3. توی تابه روغن ریختم وقتی داغ شد، مایه کوکو را اضافه کرده و صافش کردم. 5 دقیقه ای صبر کردمو بعد برش گردوندم. (راستش دفعه اول بعد از پنج دقیقه، بدون برگرداندن کوکو، برنج مو بهش اضافه کردم ولی موقع خوردن وقتی زیر مایه کوکو را میدیدم که خام بود، به دلم ننشست تاثیری توی طعمش نداشت فقط به نظرم از لحاظ ظاهر نپسندیدم. که دفعه دوم بعد 5دقیقه برگردوندم، فقط در حدی که کوکو از حالت خامی دربیاد نه اینکه کامل بپزه) و برنج کته شده مو که میتونه برنج آبکش شده هم باشه را به روی کوکو ریختم و با پشت قاشق فشار دادم.

  4. من مقداری از برنج و سفید با زعفران دمکرده قاطی کردم و روی کوکو ریختم و بعد برنج شوید شده را اضافه کردم و از یه سیب زمینی قالب خورده برای دیزانش در اطراف قابلمه گذاشتم.
    البته بگممم میشه هم برنج و با تخم مرغ و ماست قاطی کرد و به شکل ته چین روی کوکو سبزی ریخت. که دیگه میشه ته چین کوکو سبزی

  5. درب قابلمه را گذاشتم و حرارت شعله را متوسط رو به بالا گذاشتم، چند دقیقه صبر کردم تا قابلمه گرم بشه (دست خیس وقتی روی بدنه ی قابلمه بکشید اگه آب فوراً تبخیر شد قابلمه گرم شده)، در این مرحله کمی روغن یا کره روی برنج دادم و دم کُنی روی درب گذاشتم و برنج را برای نیم ساعت با حرارت کم، دم کردم.

  6. سپس یک ظرف متناسب با قابلمه روی سطح آن قرار دادم و قابلمه را روی آن برگردوندم.
    ساده و خوشمزه و مجلسی...

 

بالا