برای ۳ نفر
از شب قبل گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی یا ترکیبی ، رو از فریزر بذارید یخچال یخش کم کم باز بشه ۲۰۰ گرم کافیه
دوتا پیاز بزرگ رو زیر شیرآب خوردکنید که چشمتون نسوزه
تو یه قابلمه کوچیک ۴ نفره پیاز رو با گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی و نصف استکان روغن و کمی آب تفت بدید چرخ کرده رو با قاشق ریز کنید
بعد یه قاشق چای خوری سرخالی نمک و زردچوبه ،نوک قاشق چای خوری فلفل قرمز و سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید می تونید کمی بزنید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بزنید و تفت بدید و تا نصف قابلمه یا نصف کاسه آب بریزید بجوشه زیرشو کم کنید بذارید ۲ ، ۳ ساعت الی ۴،۵ ساعت بپزه
نوک قاشق چای خوری زعفران ساییده شده رو با دوتیکه یخ بذارید حل بشه نیم ساعت مونده زعفران و یه قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید
بذارید آبش کامل کشیده بشه یکم ته بگیره اصلا نباید آب داشته باشه و روش روغن بندازه
سه استکان برنج خیس کنید و یک استکان عدس رونیم ساعت خیس کرده و نیم ساعت بدون نمک بپزید
بعد به برنج در حال جوش اضافه کنید هم بزنید آبکش کنید و بقیه مراحل ..
با ته دیگ نون عالی میشه
تو قابلمه ۸نفره نصف استکان روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید گرم که شد دولایه نون بذارید تا سرخ بشه بعد برنجو اضافه کنید درشو بذارید بخار کنه بعد حرارتو کم کنید و بعد یک استکان آب و ۴ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و بعد بقیه مراحل ...