مجله خبری
Guest
آموزش دستور پخت عدسی مقوی خوشمزه برای دو نفر
عدس رو 3ساعت خیس کردم بعد گذاشتم با اب پخته بشه تو یک ظرف دیگه پیاز رو نگینی سرخ کردم رب و ادویه زدم تف دادم تا رنگ رب باز بشه بعد بهش سیب زمینی های نگینی رو اصافه کردم یک تف کوچیک دادم وقتی عدس ها پخته شد عدس هارو بهش اضافه کردم گذاشتم با شعله متوسط 30 دقیقه جا بیوفته بعد وقتی جا افتاد سرو کردم
میتونید به دلخواه گوجه رنده شده یا قارچ و سیر هم اضافه کنید با اون ها هم خوشمزه میشه گل پر یادتون نره
- 1 فنجان عدس
- 1 عدد سیب زمینی متوسط
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 قاشق رب
- زردچوبه نمک فلفل سیاه
عدس رو 3ساعت خیس کردم بعد گذاشتم با اب پخته بشه تو یک ظرف دیگه پیاز رو نگینی سرخ کردم رب و ادویه زدم تف دادم تا رنگ رب باز بشه بعد بهش سیب زمینی های نگینی رو اصافه کردم یک تف کوچیک دادم وقتی عدس ها پخته شد عدس هارو بهش اضافه کردم گذاشتم با شعله متوسط 30 دقیقه جا بیوفته بعد وقتی جا افتاد سرو کردم
میتونید به دلخواه گوجه رنده شده یا قارچ و سیر هم اضافه کنید با اون ها هم خوشمزه میشه گل پر یادتون نره