مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه شیرینی پیروک نارگیلی معروف ارمنستان و روسیه
شیرینی از سه لایه تشکیل شده
لایه کیک
لایه ی مارمالاد
لایه ی نارگیلی
دو تا تخم مرغ کامل و دو تا زرده رو به همراه شکر و وانیل در همزن بزنید تا خوب کرم رنگ و کشداربشه
بعد از اون شیر و رو اضافه کنید روی دور کند همزن و بعد روغن رو اضافه کنید
کلا مایعات با دور کند هم زده بشه
در آخر مخلوط ارد و بیکینگ پودر که قبلا سه بار با هم الک شدن رو یه جا به مواد اضافه کنید و با دور کند بزنیددرحد مخلوط شدن.
ته قالب کاغد روغنی بندازید و کمی زیرش رو با برس روغن بزنید مواد رو توی قالب بریزید و با یه کاردک صاف کنید تا به همه قسمت های قالب برسه و بعد تو فریزر بمدت حداقل 2 ساعت روی یه سطح صاف بذارید
مواد کیک سفته. و اگه این حالتو دیدید طبیعیه
تا وقتیکه وقتی از فریزر در میاد انگشتتونو بزنید روی سطح کیک بهش چیزی نچسبه.
طرز تهیه لایه نارگیلی :پودر نارگیل و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی اجاق بذارید حالا سفیده ی تخم مرغ رو بهشون اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا سفیده نبنده
حدودا 4 دقیقه هم بزنید مرتب تا شکر آب بشه
اگر حس کردید مواد خیلی شله بهش پودر نارگیل بزنید
اگر حس کردید سفته سفیده اضافه کنید و معمولا این اتفاق نمی افته و اندازه ها امتحان شده است.
بعد روغن رو اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید و بعد آبلیمو رو بخاطر براق شدن سطح شیرینی اضافه کنید.
لایه کیک رو از فریزر در میاریم وقتی به سطحش دست میزنیم نباید چسبناکی داشته باشه حالا مارمالاد رو روی آن پهن میکنیم باید تا یک سانت مونده به لبه های قالب مارمالاد رو پخش کنیم نباید به لبه ها بچسبه.
لایه سوم لایه نارگیلی هست در قیف ریختم و روی مارمالاد میریزیم و تا انتها نمیریم واسه اینکه وقتی تو فر بره میسوزه ،کامل سطح مارمالاد رو میپوشانیم مطالبق عکس.
نکته ی مهم اینکه وقتی از فر در اومد بذارید خنک بشه بعد بذارید تو فریزر حداقل دو ساعت بمونه بعد در بیارید برش بزنید
یعنی نباید شیرینی داغ یا در دمای معمولی اتاق باشه
وگرنه برشش بهم میخوره
بعد نیم ساعت هم تو دمای محیط بمونه قابل خوردنه
در فر با همون دمای همیشگی که برای کیکتون میذارید بذارید فر رو از ده دقیقه قبل روشن کنید و شیرینی رو به مدت نیم ساعت توی فر بذارید. اصلا از گریل استفاده نکنید چون نارگیل خشک میشه
- مواد لازم برای لایه ی کیک:
- 4 عدد تخم مرغ دو عدد کامل دو عدد زرده
- 1 پیمانه شکر
- 1/2 پیمانه شیر
- وانیل کمی
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودرپر
- 3 پیمانه آرد
- 1 پیمانه روغن مایع
- فروتفیل زرد آلو استفاده کردم تقریبا 600 گرم میتونید جایگزینش مارمالاد استفاده کنید
- لایه نارگیلی:
- 150 گرم پودر نارگیل چرب
- گرم شکر250
- 1/4 پیمانه روغن
- ق غ آب لیمو1
- 4 عدد سفیده ی تخم مرغ
شیرینی از سه لایه تشکیل شده
لایه کیک
لایه ی مارمالاد
لایه ی نارگیلی
دو تا تخم مرغ کامل و دو تا زرده رو به همراه شکر و وانیل در همزن بزنید تا خوب کرم رنگ و کشداربشه
بعد از اون شیر و رو اضافه کنید روی دور کند همزن و بعد روغن رو اضافه کنید
کلا مایعات با دور کند هم زده بشه
در آخر مخلوط ارد و بیکینگ پودر که قبلا سه بار با هم الک شدن رو یه جا به مواد اضافه کنید و با دور کند بزنیددرحد مخلوط شدن.
ته قالب کاغد روغنی بندازید و کمی زیرش رو با برس روغن بزنید مواد رو توی قالب بریزید و با یه کاردک صاف کنید تا به همه قسمت های قالب برسه و بعد تو فریزر بمدت حداقل 2 ساعت روی یه سطح صاف بذارید
مواد کیک سفته. و اگه این حالتو دیدید طبیعیه
تا وقتیکه وقتی از فریزر در میاد انگشتتونو بزنید روی سطح کیک بهش چیزی نچسبه.
طرز تهیه لایه نارگیلی :پودر نارگیل و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی اجاق بذارید حالا سفیده ی تخم مرغ رو بهشون اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا سفیده نبنده
حدودا 4 دقیقه هم بزنید مرتب تا شکر آب بشه
اگر حس کردید مواد خیلی شله بهش پودر نارگیل بزنید
اگر حس کردید سفته سفیده اضافه کنید و معمولا این اتفاق نمی افته و اندازه ها امتحان شده است.
بعد روغن رو اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید و بعد آبلیمو رو بخاطر براق شدن سطح شیرینی اضافه کنید.
لایه کیک رو از فریزر در میاریم وقتی به سطحش دست میزنیم نباید چسبناکی داشته باشه حالا مارمالاد رو روی آن پهن میکنیم باید تا یک سانت مونده به لبه های قالب مارمالاد رو پخش کنیم نباید به لبه ها بچسبه.
لایه سوم لایه نارگیلی هست در قیف ریختم و روی مارمالاد میریزیم و تا انتها نمیریم واسه اینکه وقتی تو فر بره میسوزه ،کامل سطح مارمالاد رو میپوشانیم مطالبق عکس.
نکته ی مهم اینکه وقتی از فر در اومد بذارید خنک بشه بعد بذارید تو فریزر حداقل دو ساعت بمونه بعد در بیارید برش بزنید
یعنی نباید شیرینی داغ یا در دمای معمولی اتاق باشه
وگرنه برشش بهم میخوره
بعد نیم ساعت هم تو دمای محیط بمونه قابل خوردنه
در فر با همون دمای همیشگی که برای کیکتون میذارید بذارید فر رو از ده دقیقه قبل روشن کنید و شیرینی رو به مدت نیم ساعت توی فر بذارید. اصلا از گریل استفاده نکنید چون نارگیل خشک میشه