طرز تهیه شیرینی فلفلی برای کاهش وزن

مجله خبری

Guest
آموزش و دستور تهیه شیرینی فلفلی در کنار چای ماسالا برای کاهش وزن و لاغری

برای 10 نفر
  1. 250 گرم آرد
  2. روغن جامد 125 گرم (یا 100 گرم کره)
  3. 100 گرم پودر قند
  4. زنجبیل 5 تا 10 گرم (یک ق‌غ)
  5. دارچین یک ق‌چ
  6. فلفل سیاه نصف ق‌چ
  7. پودر هل نوک ق‌چ

مراحل تهیه‌ی این شیرینی کاملا مشابه با شیرینی نخودچی سنتی هست

روغن و پودر قند رو کاملا مخلوط کنید تا یک کرم یک دست به دست بیاد ادویه‌ها رو اضافه کنید (میزان یک ق‌غ زنجبیل فقط برای کسانی که طعم بسیار تند رو می‌پسندن خوبه به طور معمول ۱ ق‌چ زنجبیل کافیه)

کمی مخلوط کنید و آرد رو کم‌کم اضافه کنید دقت کنید اگر یک مرتبه آرد رو بریزد برای مخلوط کردن دچار مشکل میشید

کمی خمیر رو ورز بدید تا یکدست بشه. به مدت یک ساعت به خمیر استراحت بدید

با دست گلوله‌های کوچکتر از گردو بردارید کمی صاف کنید و در سینی فر بچینید برای این شیرینی به فاصله‌های زیاد هنگام چیدن داخل سینی نیازی نیست

میتونید خمیر رو روی سطح باز کنید با ضخامت حدودا یک سانتی‌متر و مثل شیرینی نخودچی قالب بزنید

در دمای ۱۶۰ درجه حدودا ۲۰ دقیقه داخل فر بذارید و بعد از درآوردن از فر حداقل ۴ ساعت به شیرینی ها دست نزنید

نکته : امکان تهیه این شیرینی با روغن مایع نیست و درصورت جایگزین کردن کره دقت کنید که ماندگاری کمتری خواهد داشت.

 

sama_owg

Guest
آموزش و دستور تهیه شیرینی فلفلی در کنار چای ماسالا برای کاهش وزن و لاغری

برای 10 نفر
  1. 250 گرم آرد
  2. روغن جامد 125 گرم (یا 100 گرم کره)
  3. 100 گرم پودر قند
  4. زنجبیل 5 تا 10 گرم (یک ق‌غ)
  5. دارچین یک ق‌چ
  6. فلفل سیاه نصف ق‌چ
  7. پودر هل نوک ق‌چ

مراحل تهیه‌ی این شیرینی کاملا مشابه با شیرینی نخودچی سنتی هست

روغن و پودر قند رو کاملا مخلوط کنید تا یک کرم یک دست به دست بیاد ادویه‌ها رو اضافه کنید (میزان یک ق‌غ زنجبیل فقط برای کسانی که طعم بسیار تند رو می‌پسندن خوبه به طور معمول ۱ ق‌چ زنجبیل کافیه)

کمی مخلوط کنید و آرد رو کم‌کم اضافه کنید دقت کنید اگر یک مرتبه آرد رو بریزد برای مخلوط کردن دچار مشکل میشید

کمی خمیر رو ورز بدید تا یکدست بشه. به مدت یک ساعت به خمیر استراحت بدید

با دست گلوله‌های کوچکتر از گردو بردارید کمی صاف کنید و در سینی فر بچینید برای این شیرینی به فاصله‌های زیاد هنگام چیدن داخل سینی نیازی نیست

میتونید خمیر رو روی سطح باز کنید با ضخامت حدودا یک سانتی‌متر و مثل شیرینی نخودچی قالب بزنید

در دمای ۱۶۰ درجه حدودا ۲۰ دقیقه داخل فر بذارید و بعد از درآوردن از فر حداقل ۴ ساعت به شیرینی ها دست نزنید

نکته : امکان تهیه این شیرینی با روغن مایع نیست و درصورت جایگزین کردن کره دقت کنید که ماندگاری کمتری خواهد داشت.

عزیزم ممنون میشم دمنوش هم بزاری ?❤️
 

بالا