مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه شیرینی حاجی بادام در خانه، چگونه خودمان به روشی آسان و سریع حاجی بادوم درست کنیم
فر را از قبل تا دمای 160 درجه سانتی گراد (320 درجه فارنهایت) گرم کرده و دو سینی متوسط را با کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید
زرده های تخم مرغ، پودر قند، پودر هل، جوز هندی و جوش شیرین را به کمک هم زن آهسته و به مدت 3 الی 5 دقیقه هم بزنید تا مایه کاملا یکدستی بدست آید. اگر می خواهید از زعفران استفاده کنید، در این مرحله به مواد اضافه کنید
آهسته پودر بادام را به مایه تخم مرغی اضافه نموده و بزنید تا کمی سفت شود. سپس در ادامه پودر بادام را قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود
خمیر را کمی ورز داده و در این مرحله گلاب را به مواد اضافه کنید.
از مواد شیرینی به اندازه یک فندق برداشته و با دست گرد کنید. سپس در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید
سینی فر را در طبقه وسط فر گذاشته و پس از 15 دقیقه شیرینی را چک کنید. اگر وسط آن ها مرطوب نبود، حاجی بادام ما آماده است
- 200 گرم پودر بادام
- 150 گرم پودر قند
- 3 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری پودر هل
- 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی
- 1/8 قاشق چایخوری جوش شیرین
- گلاب (دلخواه) به مقدار لازم
- زعفران دم کرده (دلخواه) به مقدار لازم
فر را از قبل تا دمای 160 درجه سانتی گراد (320 درجه فارنهایت) گرم کرده و دو سینی متوسط را با کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید
زرده های تخم مرغ، پودر قند، پودر هل، جوز هندی و جوش شیرین را به کمک هم زن آهسته و به مدت 3 الی 5 دقیقه هم بزنید تا مایه کاملا یکدستی بدست آید. اگر می خواهید از زعفران استفاده کنید، در این مرحله به مواد اضافه کنید
آهسته پودر بادام را به مایه تخم مرغی اضافه نموده و بزنید تا کمی سفت شود. سپس در ادامه پودر بادام را قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود
خمیر را کمی ورز داده و در این مرحله گلاب را به مواد اضافه کنید.
از مواد شیرینی به اندازه یک فندق برداشته و با دست گرد کنید. سپس در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید
سینی فر را در طبقه وسط فر گذاشته و پس از 15 دقیقه شیرینی را چک کنید. اگر وسط آن ها مرطوب نبود، حاجی بادام ما آماده است
