طرز تهیه شلکینه کردی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه شلکینه کردستان نان محلی خوشمزه و مقوی سنتی

وجود مواد اولیه مقوی و سالم، چون آرد، تخم مرغ و شیر در شلکینه باعث خوشمزگی و سالم بودن این نام محلی شده است و شما می‌توانید برای میان وعده خود و کودکان از این شیرینی خوشمزه استفاده کنید. کودکان نیز مطمئنا عاشق شیرینی هستند، این نان محلی خوشمزه و سالم برای کودکان بسیار مفید و مقوی خواهد بود.

همچنین می‌توانید این نان محلی را به همراه شیره توت سفید میل کنید. شیره بسیار سالم و مغذی می‌باشد و در رفع کم خونی، تقویت نیروی بدن و افزایش انرژی بسیار تاثیرگذار می‌باشد. پس حتما طبخ این نان محلی را فراموش نکنید و در منزل آماده و نوش جان کنید. چرا که هم مواد اولیه ساده و دردسترسی دارد و هم در زمان بسیار کمی آماده و طبخ می‌شود.

مواد لازم

آرد سفید گندم: ۱ پیمانه
شیره خرما: ۱ پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک: نصف قاشق چایخوری



زرده تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه‌ی شلکینه؛ نان محلی کردستان

طرز تهیه‌ی شلکینه؛ نان محلی کردستان
Û±Û¶_Û´Û°_Û²Û¸_images.jpg

مراحل پخت

۱. ابتدا آرد گندم، شکر و نمک را در یک ظرف بریزید.

۲. سپس شیر را مرحله به مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۳. مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه‌ای مانند دوغ غلیظ شود.

۴. زرده‌های تخم مرغ و زعفران را نیز اضافه کرده و هم بزنید.

۵. درون یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و چرب کنید.

۶. کمی از مایه نان را درون ماهی تابه بریزید و صاف کنید.

۷. یک لایه نازک از نان را در ماهیتابه درست کنید.

۸. وقتی یک طرف نان برشته شد، مایه را عوض کنید تا طرف دیگر نیز بپزد.

۹. سپس بر روی بشقاب بگذارید و کمی بر روی آن شیره خرما بزنید.

۱۰. به همین نحو تمام مایه را به صورت لایه‌های نازک نان در ماهیتابه سرخ کنید و در بشقاب بر روی هم بگذارید.

۱۱. بعد از اتمام مایه، نان‌ها را ۴ لا در بشقاب تا کنید و کمی کره بر روی آن بریزید تا طعم دار شود.​
 

بالا